От х:

Днес в x:

Хасковлии изпратиха близо 266 000 касови бележки в лотарията за 50 000 лева

Над 11 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв., които са голямата награда във втория сезон на лотарията с касови бележки на НАП. Близо 266 хиляди от бележките са от участници от Хасково и областта, уточняват от офиса на Агенцията в Хасково. Всички фискални бонове, записани в играта до сега, са на обща стойност 157 млн. лв., а средно за шестте месеца от старта на Лотарията един участник в страната регистрира по около 200 касови бележки.

От офиса в Хасково напомнят, че тази година лотарията дава по-голям шанс за награда заради възможността да се вписват и бележки от ПОС терминал. Само от региона има регистрирани 9117 бележки от плащания чрез ПОС.

Лотарията набира изключителна популярност и в социалната мрежа Фейсбук. Там, страницата на играта, има близо 4500 последователи. Прави впечатление, че 75% от тях са жени.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена на 2 април, понеделник, в сутрешния блок на bTV, малко преди 9 часа. Късметлията ще получи чисто нов таблет с впечатляващи показатели и две камери. Четвъртата месечна награда, която е 2000 лв., ще бъде изтеглена на 16 април, отново в ефира на bTV.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, допълват от НАП в Хасково.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Ди
    Димитър
    3 0
    10:40, 27 мар 2018
    Малоумен народ! Да не забравяте да търкате и билетчетата на Пеевски!
Последни новини