От х:

Днес в x:

Любовни английски драми в Сакар. 55 храма празни. Преглед на печата

Любовни драми на англичани скандализират Сакар, пише в голямо заглавие над главата "Хасковска Марица". Непрекъснатите скандали между Мел и Сюзън Доусън са тема на хорските коментари в с. Студена, където семейството живее от няколко години. Сюзън си пийвала, а Мел бил ревнивец. И шоуто готово.

Предлагат строеж на джамия на Разпети петък, съобщава в другото водещо заглавие на първа страница изданието. Става дума за заседанието на ОбС в Минерални бани. Лидерът на ДПС Мюмюн Искендер смятал да внесе извънредна докладна за строежа на мюсюлманския храм.

Оправдаха докторка за смърт на пеленаче, четем още на първа страница. Харманлийската лекарка Антоанета Николова бе оправдана за смъртта на 52-дневната Минка, починала от пневмония.

Свиленград чака отблокирани 94 млн. лв., акцентира на втора страница вестникът. Вчера стана ясно, че Брюксел пуска парите за ВиК инфраструктура.

Взрив потроши къщата на бензинджия, четем в акцента на трета страница. Вчера избухнал бойлер в къщата на Иван Иванов в с. Крум.

Не оставяйте Хасково на мародери, пише изданието на 4 страница. Тема на публикацията е масовата психоза сред хората след предсказанието на астролога Лещански. Публикувани са мненията на кметове, на шефката на Бърза помощ, на гражданска защита, на пожарната. Всички те се опитват да успокоят хората.

55 храма празни, лаконично съобщава от първата страница "Новинар юг". Толкова са храмовете, в които няма да има служба за Великден. Причината е проста – църквите са 70, свещениците – 15.

Закопчаха Плъха за грабежа на "Руми", четем още в броя. 34-годишният рецидивист Неделчо Неделчев бе закопчан от полицаите. Зад гърба си той има една присъда за изнасилване и 10 грабежа.

Църквата в Баните грейва с нови лампи за Великден, е друг акцент от втора страница. Осветлението в парка на храма е част от проекта за улично осветление на всички селища в общината.

Истеризират с турския цимент, четем на 4 страница. Изданието публикува мнението на строителния бос Александър Киримов, който твърди, че неканцерогенен цимент няма. Подобни публикации сриват доверието на хората в строителите, смята шефът на строителите в Хасково.
За канцерогенния цимент, открит в Кърджали, писа вчера "Хасковска Марица".

Красавици, облечени в хартия, дават старт на ретро ралито, четем на 12 страница. Поредната аткракция в Хасково ще бъде в събота на картинг пистата.

Това бяха основните теми в днешния регионален печат.

Тодор Кръшков

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини