От х:

Днес в x:

8 фирми искат новия водопровод на Хасково, отстраниха едната

8 фирми кандидатстват по обявената от община Хасково обществена поръчка Хасково за изграждането на допълнителния напорен водопровод от Помпена Станция „Северна зона“ и Помпена Станция „Извора“ до водоем от 30 000 кубични метра. Офертите бяха отворени от комисия с председател Андрей Делиев в присъстието на представители на някои от фирмите участници и журналисти. Една от предложените оферти не бе разпечатана. Според комисията върху плика липсва задължителната информация кои са участниците в ДЗЗД. По този начин комисията не може установи дали не е в конфликт с някой от участниците. При отварянето на офертите се попълват декларации, в които членовете на комисията заявяват, че нямат конфликт на интереси с никой от участниците в търга.

Прогнозната стойност за изграждането на водопровода е 651 300 лева. Средствата са част от близо 2 милиона лева, отпуснати на община Хасково с постановление на Министерския съвет за изграждане на осем дублиращи кладенци и два водопровода на Хасково заради радиоактивносттта на питейната вода на града. Част от кладенците вече са готови.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ha
    haskovo
    27 -1
    16:04, 7 мар 2018
    Каква бе цялата тази психоза? Ние които сме пили вода, когато работеше предприятие "Редки метали", сега се страхуваме да си измием рацете, за да не се обринат. Политици и всички други политиканстващи, кое е това което ви кара да се заигравате със страха на хората и какъв морал трябва да имате, за да не се замисляте за последствията! СРАМОТА!
  • 2
    Ма
    Мауци
    22 -1
    16:26, 7 мар 2018
    Не знам дали преди водата беше с уран или без, но нито кафемашината, нито пералнята или бойлера имаха такива проблеми. Сега в тръбите тече рядък циментов разтвор, може и да е без уран.
  • 3
    Сл
    слънчев комар
    18 -1
    17:03, 7 мар 2018
    Ей тази пенсионерка Таушамова няма наяждане ! С който е на власт тя е с тях.. само да плашат !
  • 4
    См
    Смешник
    8 -4
    22:08, 7 мар 2018
    Тоя корумпиран дебелак по средата. Пълен боклук с началника си
  • 5
    Ма
    майката на майките
    2 0
    09:44, 8 мар 2018
    Честито на Тодор Бояджиев! От Добри Беливанов
Последни новини