От х:

Днес в x:

Хората на бившия кмет: Готвим се за следващите избори

„Непосредствената ни политическа цел са следващите местни избори. Искаме да вкараме колкото може повече съветници в следващия Общински съвет, за да тръгнат нещата в Хасково“. Така отговориха на репортерски въпрос днес от новосформираната хасковска структура на партия „Възраждане“. Неин председател е общинската съветничка от коалицията на бившия кмет – Светослава Стоянова, заместник е ексъветникът Евгени Колев, също от хората на бившия градоначалник. На пресконференцията в Хасково днес бе и председателят на партията Костадин Костадинов. Той очерта основните акценти в програмата на партията, като най-важен сред тях е демографският проблем. „Топим се със 100 000 души всяка година. Половината се дължат на отрицателния прираст, другата половина са емигранти. Това правителство е некадърно и трябва да си отиде час по-скоро. Въпросът вече е дали ще съществува България. Само след 7 години, през 2025-а българите ще са малцинство сред 18-годишните“, заяви Костадинов.

Светослава Стоянова уточни, че членовете на партията в Хасково вече са над 60 души. Бившият кмет Георги Иванов пък бил симпатизант. „Учим се от него“, допълни Евгени Колев.

Председателят на партията Костадин Костадинов бе попитан как се е спрял на хората около бившия кмет за създаване на структура в областния град. Репортери припомниха изказване на Георги Иванов от трибуната в Общинския съвет в предишния мандат, че събира хора за секс-група, която да увеличи населението на Хасково и попитаха Костадинов дали тази идея на екскмета е причина да се свържат с него и хората му, предвид основния приоритет на „Възраждане“.

Костадинов отговори, че не може да коментира, не знае дори дали това е вярно, макар фактът да бе потвърден от седящата до него Светослава Стоянова, която пък уточни, че това е станало не в предишния мандат, а в по-предишния.

Тодор Кръшков

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (43)

  • 1
    Зю
    зюмбюл
    71 -82
    15:48, 1 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • Да
      да бе да
      46 -31
      16:43, 1 мар 2018
      Kaкъв ГЕРБ, какви 5 лв. Тези хора в момента са хората в общински съвет на кмета Добри Беливанов! Тези хора управляват отново Хасково, чрез Беливанов, който им полегна.
    • Ка
      Кака
      39 -12
      00:43, 2 мар 2018
      Тук поговорката “Със стари к**ви нов бардак прави”, важи в пълна сила.
  • 2
    Ай
    айде чупката
    117 -32
    15:52, 1 мар 2018

    Големи мераци.Умряха от глад горките.Нямат достъп до парите които раздава общината.Нямат достъп до имотите за да им сменят статута безконтролно както си искат и да ги продадат.Глаааад.И сега са решили да си възродят старите потоци че да се понахранят.Толкова ли сте изпаткали та си помислихте че някой се е затъжил за стария кмет.Учели се от него.На какво ви научи?Да гледате презрително, да говорите назидателно и да прибирате всичко каквото може да се прибере.Да не ви обеща че и на вас ще направи по един хотел?Толкова е жалко че от такъв човек искате да научите нещо.Какво да ви научи?Как се краде без да успеят да те осъдят?Много сте жалки.И партията Възраждане е жалка че се е захванала с такива като вас.Айде чупката

    • По
      Порчо
      4 -1
      11:14, 2 мар 2018
      Това момче Костадинов ми изглеждаше разумно, ама с тази хасковска авантюра си вкара такъв автогол, че направо ме е жал за него!
    • Ha
      haskovo haskovo
      0 0
      10:47, 3 мар 2018
      а сега как е голям гладддддддддддддд......а новия кмет горкия ...трябват му пижама и пантофки да си стои на топличко в къщи..............
  • 3
    Ко
    Колио
    86 -22
    15:56, 1 мар 2018
    Айдииииииииииииииииии,Ивгени и Сфитослава новите възродители със стари маски .Оле майко ,айдиии на филма тази вечер ,бизплатен ииииии.Къде е Лееффффффффф,този кадър ...Айди ни съ наядохтииии сега пак с пп възрждане и после жолко пли слави и така стари познати схеми .
  • 4
    Ба
    баба Марта
    82 -25
    16:00, 1 мар 2018
    Това младото момче не е ли по-добре да си гледа работата в добричкия музей, ами ще ми става политик, пък и като му гледам възрастта вместо да приказва по-добре да се прибере в къщи и да работи по преодоляване на демографската криза. И акъллиите дето смятат, че ГЕРБ са причината за демографската криза да идат и да видят какво става в Чехия, Словакия и другите посткуминистически държави. И да знаят глупаците, че там откъдето е минал "комунизъмът" и трева не никне и деца не се раждат. Колкото до предишния кмет Г. Иванов по-добре да се прибере и да си брои накрадените пари, а не да побутва пияндета като тоя от лаявата страна на снимката и такива пенсии като "легендарната Тонка Койчева" защото нали знаете със стари к.... нов бърдак не става, пък и ние в Хасково не искаме да се повтаря оня бърдак на Иванов.
    • Ма
      Мартхаймер
      19 -15
      17:09, 1 мар 2018
      Където е свършил комунизмът, трева не никне, дърто.
    • Са
      Сали
      9 -7
      02:40, 2 мар 2018
      Баба Марта едно голямо Браво! Страхотен анализ много точен!
  • 5
    Ян
    Янко
    86 -20
    16:06, 1 мар 2018
    Коце, Коце! Защо си разваляш имиджа с тези разбойници? Баш главатаря Г.И. вчера го дадоха на спец. прокуратурата. Ако не знаеш питай в града хората какво мислят за него. Хубаво момче си харесвам те, но язък си за теб тук в Хасково. А пък като осъдят този мусткатия, ще те сочат с пръст в цяла България.
  • 6
    Д-
    д-р Радева
    71 -20
    16:12, 1 мар 2018
    Новата чума за Хасково!
  • 7
    Тр
    Тракиец
    59 -32
    16:31, 1 мар 2018
    Оставка на Беливанов - най некадърният кмет на Хасково !!! На следващите избори да изберем енергичен и деен кмет със стратегическа визия за града. Лично аз нямам претенции от коя политическа сила да е - от години гласувам мажоритарно на всички избори. Така, че която партия издигне най достойния кандидат, за него да гласуваме, а не да се подлъгваме по партийни пристрастия. На герберите отсега да им кажа, че заради сегашната грешка, която издигнаха за кмет - пенсионера, чиновника и некадърника бай Добри Беливанов, едва ли ще имат съществени изгледи за победа !
  • 8
    Ра
    Райна Княгиня
    86 -20
    16:39, 1 мар 2018
    Как не ви е срам,бе!?16 години драхте,ядохте,съсипвахте,опропастихте,нагласяхте,убивахте този град..."Възраждане"...На какво,бе!?На корупция и шуробаджанащина ли,на еснафщина и феодализъм,на назначения и схеми...?!Ненормалници жалки.
  • 9
    12
    123
    73 -15
    16:54, 1 мар 2018
    много сте наивни бай георги кога ще ви пусне фандък той наяждане няма не се впрягайте госпожи и господа 16 години бай геогрги работеше за личния си интерес още още неговите далавери не са излезнали и колко много апетитни парцели са негови но под други имена ,да не говорим срещу икономическия техникум колко декари има и така на татък ,, издигайте го пак и чакайте да се облажите но никак не ми се вярва ,
  • 10
    Ji
    Jimi
    20 -34
    17:05, 1 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      22 -13
      18:41, 1 мар 2018
      Джими, ама ти сериозно ли говориш или след пореден запой с долнопробна домашна и в състояние на тежка абстиненция се опитваш да пишеш с мастурбиращата ръка......Смени ръката, може и нещо по- умно да напишеш.....Не е зле да вземеш малко да се образоваш, чук нещастен болшевишки, щото откак си се пръкнал ,,Гаварить Масква" само слушаш май...
    • 🇧🇬
      🇧🇬
      32 -11
      18:49, 1 мар 2018
      Та по темата....Тези опозиционери,дето ги е организирал бившият,.....и дето национална партия са тръгнали да градят,в един узунджовски москвич може да се съберат......и то в апогея си(пророчески)...
  • 11
    Чо
    Чобанина
    41 -24
    17:49, 1 мар 2018
    Оставка си подай бе Беливанов, некадърник такъв, чиновник и пълна марда. Забатачи всичко в тоя град бе, подай си оставката !!!
  • 12
    16
    166
    50 -13
    18:43, 1 мар 2018
    какво възраждане на Хасково Г.Иванов изгони младите и бизнеса от града.За тези 16 години вредите нанесени от него не могат да се оправят поне 50 години.Хасково не е само градинки и център без хора нищо не става.Окраде цялата община всички междублокови пространства са на жена му всяка новопостроена сграда поне един етаж е негов или на семейството му.Такива хора като него са за ЗАТВОРА .Немога да ги разбера тези българи колкото повече ги у........ваш и мачкаш толкова повече си траят.
  • 13
    Зо
    Зорко
    39 -9
    19:05, 1 мар 2018
    Партия "Възраждане" или "Израждане" - така и не разбрах. Демографската криза започна още при управлението на комунистите. Защо децата им започнаха да напускат страната ни още тогава, и се хвалеха , че децата им са във Великобритания, САЩ и къде ли още не. Възрастните помнят тези неща. А тази партия да не се окаже на "геврека дупката".
    • Су
      Супа топчета
      14 -3
      22:02, 1 мар 2018
      "Изяждане", в част на Кмета.
  • 14
    Ба
    БАЙ ОНЗИ
    45 -10
    19:19, 1 мар 2018
    Дядо Гошо, ти не разбра ли, че беше до тук?!
  • 15
    Ga
    galaxy
    47 -12
    19:24, 1 мар 2018
    Избрахме по- малкото зло, но се оказа боклук, но да изберем наново най-големия крадец и боклук .......................................н и к о г а.
  • 16
    Бе
    Бероец
    41 -10
    19:49, 1 мар 2018
    Такава наглост няма никъде ...... Ей не се наядохте бе безхаберници начело с Евгени Колев и другите ексобщински съветници и на какво ви научи бившия кмет как да лъжете хората в очите и крадете най безцеремонно под различни форми ли .... Толкова сте наивни и мислите,че това се забравя това само в България по подходящо име на партията е Подлогите на бай Гошя ....x
  • 17
    Бо
    бохем
    41 -10
    19:57, 1 мар 2018
    Кръшков, тази партия никой не я знаеше. Защо им давате трибуна на тези мекерета? На дъртия пръч Г. И. му забранихам да заема обществена служба, така че той ще предложи сина си за кмет. Помни ми думата.
  • 18
    Чо
    Чобанина
    30 -6
    20:36, 1 мар 2018
    Спокойно съселяни, няма да избираме наследника на бай Гошо, въпреки, че направи много за града. Трябва да изберем кадърен и работлив кмет, не като настоящата марда, дето с едни бездомни песове не може се оправи. Съгласен съм с кенанския маймуняк, че Коцето си прецака шансовете за Аскуу, жалко, Възраждане изглеждаше обещаваща млада партия, но започва с фалстарт. Герберите Делянчо ги закопа за бъдещи местни избори, така, че те трябва нобелов лауреат да извадят, за да си измият поне малко срама от настоящата жалка карикатура на кмет, предложен от тях. Така, остава бесепето, но те по презумпция си се дънят, така, че остава да гласуваме за независим кандидат. Аз така като гледам, мога да се кандидатирам за ползу роду, ама каунету няма да гласувате за мен мажоритарно, щото сте всичките партийни овци. Ай наздраве :)
  • 19
    Чо
    Чобанина
    10 -26
    20:48, 1 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 20
    Bo
    Borgir
    30 -6
    21:03, 1 мар 2018
    Хасково нет, престанете да правите мошениците известни! Специално тези се компрометираха. Сега заслужават да бъдат забравени.
    • Чо
      Чобанина
      15 -14
      21:55, 1 мар 2018
      Светлето има еротично излъчване, не мислиш ли ?
  • 21
    Az
    Az
    13 -32
    23:41, 1 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 22
    Ня
    Някой си
    15 0
    08:49, 2 мар 2018
    Мизерията в България е резултат от дейността на хора-плъхове.
  • 23
    Ha
    hask
    22 -6
    08:55, 2 мар 2018
    Наистина голям смях - Хората на бившия Кмет - Възраждане! Благодаря ви, денят ми започва с усмивка!
  • 24
    Же
    Жеко
    5 -14
    09:26, 2 мар 2018
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 25
    Ба
    Баба ти Марта
    11 -3
    09:44, 2 мар 2018
    Кой комунизъм бе оня дето се редяхме в седмицата по два пъти на опашки за кремвириши защото в другите дни витрините в единствения супермаркет в центъра на Хасково бяха празни. Кай комунизъм дето ни спукваха от бригади ленински и димитровски съботници, кой комунизъм бе дето за една съветска лека кола чакаш цял живот като си внасяш предварително парите, кой комунизъм бе дето нямаше право без жителоства да живееш и работиш в друго селище, кой комунизъм бе дето нямаш право да мръднеш от социалистическия си ЛАГЕР в друга държава. сигурно ти дето защитаваш тоя комунизъм децата са ти в чужбина както на К. нинова и другите по-ербап комунисти. Пък моите деца живеят в България и работят за тази държава!!!
    • Ha
      hask
      8 -3
      10:02, 2 мар 2018
      Искам да допълня: Къде бяхте всички вие копнеещи за т.н. комунизъм, преди 30 години? Като беше толкова хубаво, защо се разкапа системата? Всички изразяващи копнежа сте едни демагози, защото знаете истината, но за един "залък хляб", който не можете сами да заработите, сте готови да продадете род и родина!
  • 26
    Ха
    хаскофф
    16 -2
    10:39, 2 мар 2018
    Ужас.....,най вярното е за навия бардак със старите к......За Богородица сме платили всички...,доброзорно.Всички инвеститори просто заеб....Хасково заради наш Герги.И ако се върне ,горка ни майка на хаскойлии.
  • 27
    12
    1234_1519983278
    3 -3
    11:34, 2 мар 2018
    Хайде сега всички дето коментирате и давате мнения, предлагайте КОЙ МОЖЕ адекватно да изпълнява функциите кмет на община ХАСКОВО ................... хайде давайте предложения! Кой може..... Нали трябват кандидатури
    • Тр
      Тракиец
      4 -2
      11:38, 2 мар 2018
      Чобанина става за кмет !
    • Чо
      Чобанина
      4 -2
      20:37, 2 мар 2018
      Само за 3 дена и в Хасково бездомни агресивни песове няма да има, ревизия на всички съмнителни сделки с общинска собственост. Ще проуча разчетите на ВИК за цената на водата и ще й намаля цената. Жестоки санкции за всички нарушители на обществения ред, посредством КОРС и Общинска полиция. Прочистване на центъра от хазарт, проституция и наркотици. Увеличаване тройно на заплатите на всички детски учители в детските градини. Оптимизиране на общинската администрация, като изгоня всички чиновници, редящи пасианси по цял ден. Изграждане на плувен комплекс в Хасково. Стимулиране на Младежкия център, за да работи пет пъти по ефективно. Изобщо ще ви вкарам в пътя, ама както казах хасковлии сте всички партийни овци и ще гласувате за някой откъсан партиен кандидат ! Ай наздраве :)
  • 28
    Ma
    malkoto kote
    4 0
    20:53, 2 мар 2018
    много точно казано. добре да мислим за кого ще гласуваме. нека е за личност а не за партия
  • 29
    Не
    Нели
    2 0
    14:46, 5 мар 2018

    Аз искам мажоритарен кандидат дето няма нищо общо с ГЕРБ и БСП, ДПС и Дост и т.н ..... също.Дума не може да става за бившия.Искам някой нормален дето няма желание да краде и да милее за хасковлии.Искам човек дето е направил някакъв бизнес и има визия за града.Ако има фирма искам да е ясно че се грижи за хората си.Искам човек които е бил в чужбина и е виждал велоалеите и красивите паркове.Искам да има деца или внуци и да има отношение към детските градини.Искам хората да имат добро мнение за него.Искам някой, който ще се посвети на града и най вече на хората му.Няма да стане ако не се посвети наистина на града.

Последни новини