От х:

Днес в x:

Хасково с най-много шампиони на Държавното по джудо в София

    Силно участие записаха състезателите на спортния клуб по джудо „Хасково“ в Държавния личен шампионат, който се проведе през уикенда в София. Медали спечелиха 7 от 15-те участващи момчета. Шампиони са Антон Димитров – 46 кг, Сервет Сафет – 27 кг и Радослав Тозев – категория +60 кг. Единственият сребърен медал за е за Стоян Тенишев в категория 55 кг. Трима от състезателите пък спечелиха бронзови медали - Стилян Сталев – 30 кг, Дерик Милчев - 46 кг и Младен Райков - 55 кг.

    Хасковският клуб е с най-голям брой медали сред участващите, но и шампионите са най-много, похвали се единият от треньорите на клуба Георги Георгиев. Той припомни, че миналата година момчетата му спечелиха отборната купа и очакванията му са отново трофеят от състезанието в началото на юни да е за Хасково.

    Редица успехи записаха състезателите на хасковския клуб в Държавния личен шампионат по джудо за юноши и девойки младша възраст, където участваха 307 състезатели от 53 клуба на страната. Шампиони в своите категории бяха Калина Сталева, София Сотирова, Иван Ганчев и Георги Начев. С бронзови медали се завърнаха Бату Алпер и Димитър Димитров.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини