От х:

Днес в x:

Хасковлия се простреля с газов пистолет в Новогодишната нощ

Хасковлия се самопростреля с газов пистолет. Инцидентът е станал снощи в Новогодишната нощ, научи Haskovo.net.

Обстоятелствата около злополуката са оскъдни на този етап.

Мъжът пострадал малко преди полунощ, когато е откаран в Спешното отделение на хасковската болница. Наложило се да бъде откаран в пловдивска клиника, но той отказал да бъде настанен там.

От полицията заявиха, че няма данни за престъпление и не се води като криминално деяние.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Че
    Честита Нова Година
    1 -1
    12:22, 2 яну 2018
    Това ми звучи като ухапан от вързано куче.Много хора призовават да се променят законите и да можем до използваме оръжие за самозащита като във САЩ но този индивид показа защо трябва да бъдем внимателни по тази тема.Защото както е прострелял себе си така можеше и да е някой наоколо.Имаше такъв случай наскоро в Съединение мисля че беше на детски рожден ден!!!
    • Ку
      Курти
      4 0
      13:32, 2 яну 2018
      За това че някой тъпак си играе с оръжие не може да ограничим хората да се защитават.По същата логика трябва да се замислим върху даването на шофьорски книжки.От катастрофи умират повече хора отколкото от оръжия .
  • 2
    Че
    Честита Нова Година
    1 0
    14:42, 2 яну 2018
    Не съм казвал да ограничаваме никой да може да се защитава а да бъдем ВНИМАТЕЛНИ.А защо трябва да е така? Курти дава отговора с .....даването на книжки....Всички знаем как се дават повечето шофьорски книжки .Кое те кара да мислиш че ще е по-различно с разрешителното за носене на оръжие?Сигурно си забравил за 80% дебили. Разсърдихме на професора но всеки ден някой доказва че не е бил далеч от истината.
  • 3
    Че
    Честита Нова Година
    1 0
    14:45, 2 яну 2018
    ....Разсърдихме СЕ на професора......
Последни новини