От х:

Днес в x:

Езиковата подпомага лечението на Дани с хелоуин базар

    Ученици от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ в Хасково организираха традиционен базар за утрешния празник Хелоуин. За целта гимназистите бяха приготвили в домашни условия много и разнообразни сладкиши, подходящо украсени. Повечето от изделията имаха особена украса – във форма на очи, разлята кръв по кекс и други по-ексцентрични идеи. Вкусотиите бяха изложени във фоайето на първия етаж и бяха разпродадени по време на голямото междучасие днес.

    Базарът в Езиковата се организира от много години насам и се прави с благотворителна цел. „Със събраните средства от базара тази година решихме да подпомогнем лечението на 11-годишният Дани от Минерални бани, който страда от мускулна дистрофия“, обясни председателката на Ученическия съвет към гимназията Ивалена Христова. Тя поясни, че в края на учебните часове ще отворят кутията със събраните пари и ще ги предадат на майката на Дани.

    Празникът за гимназистите ще продължи с маскарад в местен клуб от 18 часа.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Бу
      Бунак
      3 -1
      07:17, 31 окт 2017
      Мътните ви взели!Като сте отворени ,помагайте с пари.А не с тъпи и грозни американски символи.Ама учителите ви са за бой,гашльовци с гашлъовци!

    Видеа по темата

    Случаен виц

    Последни новини