От х:

Днес в x:

Съмнителен сак блокира бул. „България“ и вдигна на крак спецполицаи

Изображение 1 от 6

    Съмнителен сак, оставен в градинка край бул. „България, вдигна на крак полицията в Хасково, а в областния град пристигна и група от спецполицаите от дирекция „Оперативно-техническо издирване“ в София.  

    Сигналът за съмнителната чанта бил подаден от бдителни граждани малко след 12 часа днес, а участъкът веднага бил блокиран и ограден с полицейски ленти. Били повикани и спецовете от столицата. На място имаше и пожарна.

    Малко след пристигането на спецченгетата от София обаче се появи и собственикът на чантата. Той заявил, че в сака има само безобидни неща – дрехи и лични вещи. Пред погледите на полицаите човекът отвори чантата и показа съдържанието й. Едва след това мястото бе освободено от полицаите.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Un
      Unknown
      13 -9
      16:49, 2 сеп 2017
      Хааааааааааааа хааааааааа хаааааааааааааа хааааааааааааа хаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!
    • 2
      Ум
      умния
      5 -3
      21:42, 2 сеп 2017
      тва да беше първия град в който има такъв сигнал....
    • 3
      Ва
      валентина игнатиева
      12 -1
      10:31, 3 сеп 2017
      а вие какво искате ако не реагират полицаите и гръмне нещо оставено от някой психопат после да имате храна да пишете като луди как полицията е проспала сигнала ли. сега този трябва да го накарат да плати разходите на полицаите за тази акция и другия път тъпия алкохолик да си прибира нещата. аз живея там знам какво изживяхме като казаха че има изастевен багаж.
    • 4
      За
      Запознат
      2 0
      11:55, 4 сеп 2017
      Това е Георги Гачев,по прякора Патъка.Криминално проявен и осъждан.От определено време се издържа в България,като тираджия,но е нежелан от бранша,,заради алкохолишки издънки дребни кражби.Нищо чудно,че си е оставил сака там,за да може да изиграе спечеленото на машинките в центъра.Живота му е осеян с пиянски глупости,за които плащат родителите му!
    Последни новини