От х:

Днес в x:

Кметът с купа от Международен турнир по футбол

    Малките футболисти от ФК „Хасково 1957” подариха шампионската си купа от Международен турнир на кмета на Хасково Добри Беливанов. Трофеят беше спечен в детско-юношески турнир „Ваканция” в Несебър. В града край морето момчетата на треньорите Илиян Киряков, Вълчо Димитров и Кольо Костов станаха първенци, след като записаха четири победи. Момчетата, родени през 2008 г., се наложиха над ФК „Металург” (Перник), ОФК „Несебър”, ФК „Ахелой” и ФК „София спорт”.

    „Спечелихме купата с много тренировки, игра и слушане на треньорите“, заяви един от малките талантливи футболисти, поглеждайки свенливо единия от наставниците си. От своя страна пък кметът Беливанов поздрави децата и треньорите им за успеха. Градоначалникът припомни, че на стадион „Хасково“ тече ремонт и се надява теренът да бъде подходящо място за развитие и изява на малките таланти в бъдеще.

    Купата беше връчена в присъствието на зам.-кмета Милена Трендафилова и шефа на спортната дирекция в общината Деян Александров.

    От ръководството на футболния клуб обещаха да донесат в община Хасково и купата от първенството в Пловдивската група, в която им предстои да участват.

    Анета Кутелова  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Дя
      Дянков
      23 -6
      17:52, 31 авг 2017
      Бургас си има "Чичо Кмет", а Хаскьой - "Дядо Кмет".. Първият действително върши много неща, вторият - нищо, освен участие на детски партита, посещение на детски градини и такива разни мероприятия...
    • 2
      12
      12414
      9 -4
      19:39, 31 авг 2017
      Дянков, какъв футбол има в Бургас? И нали се сещаш, че като четвърти град, нормално е да наливат пари - нас кой ни брой? Хасково е със затихващи функции, ако има някое проектче да усвоим някое милионче...
    Последни новини