От х:

Днес в x:

Мутра плаши майка със смърт

"Момиченце, ако не изпълниш това, което ти казах преди месец, ще убия теб и детето ти". Днес ти показах, че мога да въртя на пръста си целия град и полицията". Този SMS получила в четвъртък вечерта бившата съпруга на издирвания автоджамбаз Васил Борчев- Борчо. Заплахата е от Стоян Кръстев-Драгановеца, който в момента лежи в затворническото общежитие в Казичене заради наркотици и взривни вещества, смятат криминалисти, пише в. "Телеграф". Според тях жестокото изнудване е заради дълг на Борчо към Драгановеца в размер на няколко милиона лева. Бившата жена на автоапаша – Таня, е получила преди месец още две подобни заплахи. Стоян лично й се обадил, за да й каже, че ако екссъпругът й не върне парите, ще убива наред близките му.

След наглите заплахи Таня е подала две жалби в пернишката полиция. Оттам й обяснили, че Стоян отрекъл да е замесен и не обърнали повече внимание.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    An
    Anna Bush
    0 0
    03:10, 8 юни 2022
    Името ми е Анна
    Сърцето ми беше разбито. Никога не съм вярвал, че ще си върна любовника отново, до миналата седмица, когато видях данните за контакт на д-р Огунделе и той върна любовника ми за мен в рамките на 24 часа със своите правомощия. Той е надежден за честен човек, свържете се с заклинателя чрез WhatsApp или Viber Chat: +27638836445. Толкова съм щастлив, че си върна любовника.
Последни новини