От х:

Днес в x:

Масларова стяга редиците на БСП в Хасковско за местните избори

Стягане на редиците в общинските организации на БСП в Хасковски регион с поглед към месните избори през 2019 година. Това е задачата но новият областен лидер Емилия Масларова. Тя смени на позицията преди ден досегашният председател на Областния съвет Михаил Лисков. Ексдепутатът от Хасково Емилия Масларова е член от години на Тополовградската партийна организация, член е и на НС. До нейният избор на областно ниво се стигна, след като досегашният областен председател Лисков е подал оставката си. „Оставам председател на Общинската структура в Харманли и основната ни задача е добрата подготовка за предстоящите избори. Така, че в промяната на лидерската позиция няма някаква драма“, коментира Лисков.

„След сериозната победа на левите сили в Хасковска област от последните парламентарни избори, на които резултатът е увеличен с три пъти, а депутатските места са изравнение с тези на ГЕРБ, сега ни предстоят нови избори, за които трябва да стегнем редиците, както се казва. А промяната при лидерската позиция е част от общата партийна политика, целта на която е повече нови хора да имат възможност да са начело и да носят оговорност за паритийите дела, а не да се дублират политически позиции.", коментира Масларова.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    37 -3
    14:04, 21 юни 2017
    Абе хасковското БСП да не е станало старчески дом?
    • Ss
      ss
      5 -1
      22:50, 21 юни 2017
      Якорудската пома-киня да си ходи в якоруда
  • 2
    Bl
    blabla
    34 -3
    14:14, 21 юни 2017
    БОЖЕ! нали уж #ПОИСКАЙ ПРОМЯНАТА,а каква стана тя.Със стари к*рви, нов бардак. В тая партия толкова ли им е силата.Толкова ли нямат други кадри.Не разбраха ли, че без да се появят нови и млади лица, промяна няма да се случи
  • 3
    На
    наблюдател
    27 -4
    14:15, 21 юни 2017
    Тази скумрия номенклатурова защо не се скрие веднъж завинаги. Вечните,несменяемине най кадъърните и т.н. каква пародия.с лопата не можеш да ги изринеш а само с ритници.всички като цола драгойчева - ДО НАПИКАВАНЕ.
  • 4
    Зз
    зззззззззззззззззззззз
    7 -18
    14:51, 21 юни 2017
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • 5
    Бо
    Божет държи
    18 -3
    15:47, 21 юни 2017
    Некролози разни и политически трупове отново се месят в изборите в Хасково. Няма никакъв положителен ефект от това, само колебаещите се отказват. Ако БСП искат да имат някакъв успех, трябва да извадят жокер от ръкава, останалите им карти са мазни и изтъркани!
  • 6
    Пе
    Петров_1498050443
    12 -3
    16:07, 21 юни 2017
    Абе тази г-жа Мед и Масло не беше ли дето гушна няколко милиона от ремонта на старческия дом в СТ.загора.Ако я срещна някъде из Хасково ще я попитам какво направи с тях.Не се ли наяде.И какво търси още в политиката.И най накрая толкова ли са некадърни хасковските комунисти че им спускат все парашутисти от София.Е дно време какви партизани сме имали по Аида нагоре дето са пасли кравите а сега никакви ги няма.
    • Ха
      Ханчето
      3 -1
      19:55, 21 юни 2017
      Масларова ти си знаеш за ханче Клокотница ,да е жив и здрав Иван Драганов пак да почерпи за рожден ден хахахаха
  • 7
    25
    251748
    10 -4
    17:48, 21 юни 2017
    Боже мили, кого са докарали. Това са хора без капка мозък. Това е добре за Хасково. Тъкмо съвсем няма да има кой да гласува за тях. Това се случва защото глупостта накара хората да гласуват за Радев, а БСП си мислят, че е за тях. Тя "младата" Елена Станишкова си показа кирливите ризи и само дето се превърна в дует с Корнелия Нинова, ама то само с крясъци и лъжливи подмазвания нищо не става. Когото и да пратят вече БСП няма кой да им вярва, ама пък тая покрита със злато старица нищо няма да направи. Най-крадливите и лъжливите се натискат за места, за да си пазят откраднатото и да не ги лови закона, докато такива като тях управляват съдебната система. Браво за тъпия избор!
  • 8
    Кр
    Крадливата сврака
    9 -2
    18:39, 21 юни 2017
    Пенсиониране до посиране са тези номенклатурчици. Голям минус си писахте, другари !
  • 9
    Къ
    Къркаличев
    10 -1
    20:04, 21 юни 2017
    Че партията отдавна и ЗАСТАРЯЛА това го знам ама в град като Хасково да няма и ЕДИН млад партиец за тази длъжност това вече е ТУШ за бсп хасково
  • 10
    Пе
    Пенсионер
    6 -1
    21:12, 21 юни 2017
    След като толкова е закъсала тази ексдепутатка (стара патка) нека вземе някои лев и от Тополовград и от Хасково !След като в Хасково няма кадри на БКП това им се полага !
  • 11
    Ер
    еро
    4 -1
    22:05, 21 юни 2017
    Масларова е стара чанта и дърта брантия! Дъртите соц кадри си търсят дърт електорат.
    Пояснение за админите - думата брантия не е обидна и ксенофобска дума а се използва доста често за поразтракана машина, която има нужда от натягане. Подобна също много подходяша дума с която мога да оприлича г-жа Масларова е - лъскава парантия. Има хубави накити с които взема акъла на гладните пенсионери.
Последни новини