От х:

Днес в x:

Авария наводни Република тази сутрин, иде режим на водата

Изображение 1 от 4

    Авария наводни улица „Република“ рано тази сутрин, сигнализираха читатели на Haskovo.net. Заради спуканата тръба вода се стичаше по асфалта, а пешеходците с детски и ръчни колички преминаваха в участъка като на слалом.

    От ВиК Хасково обясниха, че вече имат сигнал за аварията и техен екип вече работи по проблемния участък. Заради повредата водата е спряна за част от абонатите в района. От водното дружеството не се ангажираха кога точно водоподаването ще бъде нормализирано, но все пак заявиха, че това ще стане някъде следобед.

    Специалисти коментираха, че с настъпване на жегите авариите ще зачестяват все повече, а и заради спрените две помпени станции заради завишените стойности на уран, налягането в някои райони в града е слабо и това в най-скоро време може да доведе до режим на водата.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Пе
      ПЕТЯ
      24 -1
      10:55, 2 юни 2017
      А кога най после ще смените тръбите на цялата водопроводна мрежа?
    • 2
      Фи
      Фифи
      24 -5
      10:59, 2 юни 2017
      Когато сменят шефа на ВиК Хасково....
    • 3
      Ст
      стриженов олег
      10 -11
      11:50, 2 юни 2017
      Петенце задаваш много глупав въпрос Смяната на мрежата не е като смяната на дамските превръзки ------хоп и готово
    • 4
      Бо
      Боляровец
      16 -1
      11:54, 2 юни 2017
      Вече на всички ни стана ясно че водата от кладенците в Хасково не е добра за пиене и готвене,отпуснаха и парите които някой извоюва за да се облажи,но защо спряха кладенците и ни готвят режим като през комунизма!Ние искаме да се къпем и мием а и градската баня вече я няма,нали?
    • 5
      Ку
      кумчо вълчо
      5 -2
      12:07, 2 юни 2017
      Петя, това ще стане когато се спечели и изпълни програма за воден цикъл. Иначе това упражнение, което би подобрило цялостната инфраструктура на града, ще струва не по- малко от 120 милиона лв.
    • 6
      Из
      измамници
      8 -2
      12:32, 2 юни 2017
      Не лъжете хората бре.................. Вие какво правите господа от вик , освен да спите и да лъжете!
    • 7
      Ар
      арапан
      12 0
      12:38, 2 юни 2017
      Питайте кмета не шефа на ВиК,тръбите са общински а не на водното дружество.Имат само ангажимент за премахване на авариите а за смяна търсете общината.
    • 8
      78
      7878788888..............
      0 0
      17:22, 2 юни 2017
      Ами, да! То, на хасковлията защо трябва да му е добре и да има мислещи управници! Идват горещините, водата трябва да се спре и да плъзват заразите. То, защото е много чисто по улиците, спрете ни водата, за да не можем и да се мием и къпем. След като водата, така или иначе си е уранова и не става за пиене, то пуснете водните станции и мислете начини да осигурите нормално вода! Стига вече с това: "спираме", "нямаме", не можем" и все такива. Кажете ни, кога ще направите нещо и какво сте измислили! Иначе нямането си го знаем!
    Последни новини