От х:

Днес в x:

Лили сключи брак по сметка с Валдес

Скандалният чалга певец Валентин Василев-Валдес е новият импресарио на естрадната прима Лили Иванова. Гласът зад култовия хит "И ловец съм, и рибар съм" вече менажира концертните изяви на музикалната легенда, пише в. "Монитор"

За целта фолкаджията е отворил фирма, наречена "Бригада", и чрез нея върти концерти и участия на 38 изпълнители, сред които и изпълнителката на хита "Грешница на любовта".

Самата Лили Иванова приемала съвсем нормално факта, че чалгаджия й урежда част от участията, разкриват от обкръжението й. "За нея е важно да има работа, да я устройва хонорарът и по-голямата част от него да е преведена предварително като капаро на банковата й сметка, пък кой е организаторът, е без значение", казват запознати с начина на работа на голямата певица.

През лятото агенцията на Валдес организира и голямо турне по стадионите на България, в което участваха динозаврите на българския и сръбския фолк, като Хисарския поп, Сашо Роман, Радо Шишарката, Руси Русев, Тошко Тодоров, а гвоздеят на програмата бе кралицата на баладите Весна Змиянац.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини