От х:

Днес в x:

36-годишен пловдивчанин е арестуван за убийството в Козаново

След провеждане на активни оперативно-издирвателни мероприятия, сформираният разследващ екип, включващ дежурен прокурор, разследващи полицаи и криминалисти, установи че извършител на убийството на Георги М., извършено в стопанска постройка в Козанов, е Ивелин А. на 36 г. от Пловдив. Той е бил задържан няколко часа след като пострадалият е починал в болница в Асеновград. Вчера пловдивчанинът е бил привлечен към наказателна отговорност за това, че в периода 30 - 31 март умишлено е умъртвил 56-годишния овчар, като смъртта е настъпила на 1 април в резултат на нанесени множество удари в главата и тялото му.

Ивелин А. е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор, като предстои да бъде поискано от Окръжен съд - Пловдив вземане спрямо него на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".

Предвиденото от закона наказание за престъплението, в което е обвинена е лишаване от свобода от 10 до 20 години.

По делото са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. огледи, освидетелствания, претърсвания и изземвания, разпити на свидетели. Назначени са съдебно-медицинска и биологична експертизи. Разследването продължава.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини