От х:

Днес в x:

Най-малките отвориха състезанието по спортна аеробика за Купа Хасково

    Най-малките състезатели –до 5-годишна възраст отвориха надпреварата по спортна аеробика за Купа Хасково. Надпреварата, която е част от Календара  на Съюз по аеробика  се провежда в града след 17-години прекъсване. Негов организатор и домакин е спортният клуб „Виолена” с помощта и на община Хасково. „

    Над 150 състезатели от седем клуба от Хасково, София, Самоков, Пловдив и Кюстендил, на възраст от 5 до 17 години радват публиката в зала”Дружба”. Хасково се представя от двата клуба-"Виолена" и " Мега Спорт".

    Председател на съдийската, комисия, която оценява съчетанията им е преподавателят в НСА, член към Техническата комисия на Съюза по аеробика и международен съдия Милена Търничкова.

    „Не вярвах, че отново ще има в Хасково състезание по спортна аеробика от такъв ранг, защото изискванията за провеждането на такива надпревари са много големи, а организацията им- трудна, но ето че началото на това състезание е финал на организацията му”, заяви при откриването предс. на клуба домакин  Теменуга Илиева.

    Кметът на Хасково Добри Беливанов също приветства спортистите и им обеща, че традицията на състезанията по аеробика в Хасково е възобновена, като покани всички отново да бъдат на надпреварата в града и догодина. „Знайте, че в мое лице и в лицето на община Хасково вие имате приятел”, обърна се кметът към гостите и състезателите, на които пожела и много нови приятелства покрай спорта.

    Награждаването на отличените ще е днес след 16 часа.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Те
      теменужка
      1 0
      00:23, 3 апр 2017
      Т. Илиева докога ще се излага с тия минижупи?! Гротеска!
    Последни новини