От х:

Днес в x:

Какъв тип мъж ви подхожда?

За вашите желания, нужди и цели в отношенията може да се съди по предпочитанието към определен цвят. Ако не сте дефинирала съвсем ясно какъв трябва да е вашия идеален партньор, направете този тест, за да си помогнете в идентифицирането на точния образ на вашата половинка.

И така, изберете един от посочените цветове - този, който ви харесва най-много. Не мислете - просто посочете един:

- Зелен
- Виолетов
- Оранжев

Избрахте ли? Нека да видим резултатите:

Ако сте се спряла на зеления цвят...

Това означава, че умеете да предразполагате мъжете към откровен разговор. Когато са с вас, те са готови да ви разкажат всичко за живота си, чувстват се комфортно и уверено във вашата компания и усещат подкрепа от ваша страна. Това обстоятелства - че умеете да предразполагате силния пол към откровени разговори - ви позволява още в началото да определите какво е нужно и важно за един или друг мъж, какви са намеренията му и към какви отношения се стреми.

Предпочитанието към зеления цвят означава още, че вие търсите стабилност в живота и се стремите да откриете онзи, който ще допринесе за това и с когото ще имате едно спокойно и ясно бъдеще.

Ако сте се спряла на виолетовия цвят...

Това означава, че ви привлича преди всичко енергията на мъжете, с които се срещате. Същевременно обаче, на вас преди всичко ви подхожда този тип мъж, който е способен да ви успокои и да ви създаде комфортни условия.

Вие покорявате мъжете с енергията си, като просто ги заразявате с нея и на тях им се струва, че животът с вас е по-интересен и разнообразен.

В отношенията си с партньора си сте лоялна, а на самите отношения гледате като на нещо много сериозно.

"Виолетките" вземат решение за брак само, ако мъжът е издържал теста за подбор, който в особено голяма степен касае външната му привлекателност. Дали сте съгласна или не с това, много характерен за жените, предпочитащи виолетово, е стремежът да се омъжат за красавци. За това ви препоръчваме да не отхвърляте всеки, както принцесата в приказката за цар Дроздобрад, защото сте намерила един или друг външен "дефект", а да давате шанс на мъжете да проявят и вътрешната си красота.

Ако сте се спряла на оранжевия цвят...

Това означава, че вие сте харизматична, влюбчива и привлекателна личност, която очарова мъжете. Умеете да слушате и разсъждавате, което ви позволява на практика винаги да оценявате правилно ситуацията и характера на отношенията. Същевременно обаче, един мъжки поглед ви е достатъчен, за да изгубите "ума и дума". Въпреки това, когато вземате решение за брак, няма да го направите емоционално, а добре-обмислено.

Освен това, вие интуитивно търсите умен партньор, който подхожда към брака като към нещо, което се прави "веднъж и за цял живот". За вас най-добрият мъж е този, от когото има какво ново да научите.

Вие притежавате силен рефлекс за самозащита, така че е възможно в началото на едно запознанство да прикривате чувствената си страна зад остър и хаплив език. Нашата препоръка е да не се престаравате със сарказма, а да намерите начин да подскажете, че всъщност сте много женствена и чувствителна.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини