От х:

Днес в x:

Зверско убийство в родопско село, овчар закла от ревност изгората си

Жестака кървава драма потресе спокойното смолянско село Турян днес, когато по сигнал за пожар, полицията пристига в къщата, наета от местния овчар. 64 годишният мъж е от Русе, преди няколко години дошъл в селото, където се хванал като овчар. Около 16 часа младши инспектор от полицейското управление в Смолян пристигнал в къщата и намерил мъжът мъртво пиян и целия оплискан в кръв. Разбрал, че не става дума за пожар , а за кървава драма, извършва оглед около къщата и на близката ливада откриват трупа на 52 годишна жена от Варна. Тя от скоро живеела в къща без ток и в доста примитивни условия, и имала връзка с овчаря. Хората от селото смятат, че тя била странна птица, но в никой случай конфликтна или проблемна личност. Овчарят признал всичко, марак и в дълбоко алкохолно опиянение, ножът е намерен, а убиецът задържан за 24 часа. Предстои утре прокуратурата да поиска мярка постоянен арест. Работи се по всички  версии, но-най-вероятната е убийство от ревност.

Щиляна Чакърова

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    От 5 години ме следят със сателит и се опитват да... Виж коментара
    • Му
      мутафчиев
      5 0
      20:24, 31 май 2017
      Красимира-ти едни курсове за шофьор не можеш да издържиш а имаш претенции за ценз! Не си кадър за следене -ти си освидетелствана с психични проблеми. Заблуждаваш много хора с твойте писания а си неискрена .С всички си в сложни отношения -обиждаш хора които са ти се противопоставили и такива на които дължиш пари.Заедно си живяла с много хора по квартири и не си си заплащала разходите.Защо се сърдиш на братовчедката си ,която ти е била съквартирантка ;тя има личен живот а ти нямаш. Ти ЗАВИЖДАШ че не си харесвана-нямаш обноски--приличаш на травестит -не приличаш на жена -много ти липсва а си и бедна и БЕЗДЕТНА на 33 години.Късно е !!! За това злобееш .Ще си намериш майстора ......
  • 2
    Му
    мутафчиев
    5 0
    23:31, 18 юни 2017
    Красимира Ромеова Кръстева -чети си коментарите -има хора от Враца които те познават !? А ти пишеш за фамилията си и за баба ти Райна -уважавана учителка ,която те отгледа и финансира да учиш.Не засягай леля ти без деца -това не е порок !.Порок е това че майка ти с деца не те е възпитала. А ти защо нямаш деца ? Ти с момичета ли си лягаш или още проституираш сезонно по хотелите?

Случаен виц

Последни новини