От х:

Днес в x:

НАП обяви на търг имоти в Пампорово

Атрактивни имоти в курорта Пампорово изнася на търг НАП Пловдив, съобщиха днес от приходната агенция. На търг с тайно наддаване е обявен луксозен апартамент, част от хотелски комплекс в курорта, с площ 112 кв.м., ведно със съответните идеални части от правото на строеж в поземления имот, в който е изградена сградата. Апартаментът е тристаен с две тераси и два санитарни възела, в напълно завършен вид, изградена е и камина с водна риза, с първоначална цена 127 270 лв.
Обявена на търг чрез тайно наддаване е и самостоятелна сграда към същия хотел с начин на трайно ползване: покрит басейн. Обектът е с площ 206 кв.м. и досега не е въвеждан в експлоатация. Имотът е с първоначална цена 112 780,00 лв. Огледите на двата имота стартираха днес - 13 март.
Отново в к.к. Пампорово публичните изпълнители продават имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за поземлен имот, образуващ УПИ по плана на курорта, заедно с незавършено строителство – блок Б от хотелски комплекс. Тръжната процедура е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв.
За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена, съобщават още от приходната агенция.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини