От х:

Днес в x:

Мануела Малеева ще подкрепи "Да, България" в Хасково

Местни предприемачи водят листата на коалицията в областта

Тенис легендата Мануела Малеева идва в Хасково на 16 март. Поводът е кампанията за парламентарните избори, в които бившата номер 3 в света подкрепя листите на коалиция „Движение ДА, България“ (Зелените, ДЕОС). Срещата на Малеева с хасковлии ще се състои в център „КЪЩАТА“ на ул. Добруджа 44 от 18.30 часа. 

„ДА, България“ се води от бившият правосъден министър Христо Иванов, който подаде оставка от поста в края на 2015 година, когато стана ясно, че вече разпуснатият парламент няма как да проведе качествена реформа в съдебната система. Коалицията излиза на изборите със силна антикорупционна програма. 

Платформата и мерките, които тя предвижда да предприеме след изборите ще бъдат подробно обяснени от водача на листата за Хасковска област Владислав Панев. Финансистът е роден и израснал в региона, като от над 10 години управлява частна компания в София, а освен това е и съпредседател на „Зелените“.  Ще бъдат представени и другите кандидати на „ДА, „България“ от Хасково, включително предприемачите Симон Зенопян и Иван Стойчев и учителят Иван Господинов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Последни новини