От х:

Днес в x:

Димитровградчанки хвърлиха през терасите си пари на мними полицаи

За два нови случая на телефонни измами информират от полицията в Димитровград. По позната схема "съдействие на полицията" са били подлъгани две жени от Димитровград на 65 и 70 години. И в двата случая на телефона позвънил мъж, представящ се за полицай и поискал съдействие за залавяне на измамници.

Димитровградчанките трябвало да съберат наличните пари и да ги изхвърлят през терасите на домовете си, намиращи се на булевардите "Хр.Ботев" и "Ст.Стамболов". Едната жена се разделила с 2 110 лева и златни накити, а другата – с 2 000 лева. Едва по-късно се усетили, че става дума за измама и сигнализирали в полицейското управление в Димитровград. По случаите има образувани досъдебни производства.

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ми
    Мина
    2 0
    14:59, 10 мар 2017
    Колко пъти обясняваха по телевизията,че поискат ли ти пари " полицаи" ,това е измама.Ама като зяпат само турски сериали и "Малката булка" , как да го чуят.
  • 2
    Me
    megabute
    0 0
    17:52, 10 мар 2017
    ей, не се спряха-имаше навремето един филм, та един от героите казваше " ако глупостта имаше крила, ти щеше да летиш волно като гълъбица...", та и те така...

Още новини

Последни новини