От х:

Днес в x:

EVN България събра за осми път Клиентския си съвет

Актуалните теми, свързани с потреблението на електроенергия през зимата бяха акцентът в осмата среща на Клиентския съвет към EVN България, състояла се в Стара Загора, съобщиха от дружеството. Коментирани са факторите, влияещи на консумацията на електричество в домакинството през зимата.
Участниците в Клиентския съвет са се обединили около становището, че е важно всеки клиент да следи своето потребление през зимния сезон, както и да обръща внимание на мерки за енергийна ефективност и рационално използване на електроенергията в дома. Важно е за всеки клиент да обърне внимание и на факторите, оказващи влияние на неговата консумация – индивидуален режим на потребление при ниски температури, дали се използва електроенергия за отопление и топла вода и др. Разумно потребление означава разумни разходи, е било общото мнение на участниците.

Клиентите е добре да знаят, че EVN не изключва електрозахранването на клиент до извършване на проверка и предоставяне на отговор на подадена от него жалба. Всеки клиент може да подаде искане за разсрочване на фактурата. Хората e добре да се възползват и от безплатните есемеси за стойността на фактурата и пропуснат срок на плащане 3 дни преди изключване.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини