От х:

Днес в x:

"Румеу и Жолиета от Дунюву" - подарък за Свети Валентин

Изображение 1 от 2

    Нашумялата постановка на Родопския драматичен театър „Румеу и Жолиета от Дунюву” ще зарадва жителите и гостите на Чепеларе в Деня на влюбените Свети Валентин. Община Чепеларе подарява спектакъла на всички, които са докоснати от любовта. И празнуващите Трифон Зарезан ще има какво да видят и да се посмеят, защото в спектакъла, пресъздаден изцяло на родопски диалект, има от всичко - любов, вино, празник. Началото на представлението е от 18 часа в читалище „Родопска искра 1880” – Чепеларе. Входът е свободен.
    Преди това между 15 и 16 часа Българския младежки червен кръст съвместно с НЧ"Родопска искра 1880" организира флашмоб по случай Св. Валентин под надслов "Обичай Безопасно"! Той ще се проведе пред читалището в родопския град. Идеята е да се информират възможно повече хора за заболяването ХИВ/СПИН и да се демонстрира безопасния начин да обичаме някого. "Да напълним града ни с малко повече любов! Очакваме ви!", приканват младите червенокръстци от Чепеларе.

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Що
      що така
      2 0
      11:42, 14 фев 2017
      В Смолян ще има ли някакво мероприятие? Вие раздаването на презервативи за мероприятие ли го броите? Ето за това нещат да остават младите - никой нищо не прави за тях!
    Последни новини