От х:

Днес в x:

Гришо на крачка от титлата в София, излиза срещу Гофен след 17 часа

Григор Димитров продължи великолепното си представяне на турнира в София. Снощи той се класира за финала след убедителен успех с 6:1, 6:3 над грузинеца Николоз Басилашвили. Така хасковлията записа 13-а победа от началото на годината пред рекордните 12 000 зрители в "Арена Армеец".

"Направих го да изглежда лесно. Никога не трябва да се подценяват такива играчи. Той беше във форма тази седмица, направи доста обрати, коментира Григор след двубоя. „Излезнах с добра настройка, имах готовност за всичко. След първия сет се чувствах още по-добре.", каза още хасковлията, цитиран от Sportal.bg.

Първата ни ракета даде мнението си и за съперника на финала Давид Гофен. Преди две седмици Димитров отстрани белгиеца на четвъртфиналите на Откритото първенство на Австралия. "Преди две седмици играхме. Той ще търси реванш, ще иска да бъде агресивен, да налага своята игра. Аз обаче съм вкъщи, пред родна публика, харесвам шансовете си. Никога не си взимам почивка в неделя", заяви той.

"Нямам идея какво е гришомания, но ми харесва как звучи. Прекрасно е да играеш пред родна публика", сподели той по повод големия интерес към него, откакто е в България.

Финалът на "София Оупън" между Григор Димитров и Давид Гофен ще е днес не по-рано от 17 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    Хасан
    1 -6
    10:14, 12 фев 2017
    Извинете гришо болярово на центара ли игра Виж коментара
  • 2
    Ди
    Димчо
    7 -2
    11:35, 12 фев 2017
    Гофен не е за подценяване но Грищо ще вземе първото място защото е боец от класа и отново ще потвърдя че ще се изкачи на върха и ще прослави Хасково и България.
  • 3
    Фе
    Фен
    3 0
    17:01, 12 фев 2017
    Дай боже!
Последни новини