От х:

Днес в x:

Пияни-заляни, дрогирани и шофьори без книжки кръстосват пътищата в Пернишко

Радомирец, обявен за национално издирване, е задържан в края на минала седмица.
Служители на местното районно управление проверили лек автомобил БМВ Х5, шофиран от 35-годишния И.Г. Установено е, че същият се издирва по досъдебно производство на РУ – Дупница, както и това, че не притежава валидно свидетелство за правоуправление и шофира автомобила в едногодишния срок от наказанието му за това по административен ред. И.Г. е задържан за 24 часа с полицейска заповед.

С 1,21 промила е спипан перничанинът Н.П. на 30 г. Той бил проверен на 4-ти февруари на ул. "Максим Горки" в областния град, шофирайки Фолксваген голф. Отказал кръвна проба за химичен анализ. Н.П. е задържан за 24 часа с полицейска заповед. Отново на 4-ти февруари на ул. "Р. Димитров" полицаи от Второ РУ проверили Субаро Легаци, управлявано от 21-годишния С.Г. Проверката му за алкохол се оказала положителна - 2,05 промила. Взета му е кръвна проба. С.Г. е задържан за 24 часа.

На 5 февруари на пътя по посока село Копаница за проверка е бил спярн Фиат Пунто, управляван от 28-годишния С.В. от Батановци. При изпробването му с техническо средство станало ясно, че той е седнал зад волана след употребата на наркотични вещества. Мъжът отказал кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за 24 часа с полицейска мярка. Същият ден в Радомир на ул. "Дупнишка" е проверен Фолксваген Транспортер, управляван от 51-годишния радомирец А.Е. Алкохолната му проба се оказала положителна - 1,41 промила. Взета му е кръвна проба за химичен анализ и той е задържан за 24 часа с полицейска мярка.

Източник: perunik.com

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини