От х:

Днес в x:

Маргарита Попова: Партиите обещават, но след избори нищо не се променя

Всеки подрежда живота си по различен начин. При мен има битова, психологическа промяна, промяна в обкръжението, но това са нещата, които аз преживявам. Новата си работа сигурно ще обикна, както обичах работата си като вицепрезидент. Тя ще бъде свързана със защита интереса на бизнеса. Колегите са много любезни, помагат ми да навляза. Това сподели пред Би Ти Ви бившият вицепрезидент Маргарита Попова.

Буквално в деня, след като предаде поста на Илияна Йотова, Попова стана зам.-председател на Българската стопанска камара.

Път назад не виждам. За момента не виждам вариант да бъда отново министър на правосъдието на ГЕРБ, но човек не знае какво ще му се случи в живота, каза Попова.

Тя коментира, че се радва много да види проф. Огнян Герджиков като премиер.

От десетилетия партиите повтарят едно и също винаги преди избори, пишат програми, всеки има социален акцент, всеки говори, че ще се справи с корупцията. И когато минат изборите, нещата се повтарят – нищо не се случва, коментира Попова предизборните обещания от последните дни на водещите партии у нас. Нищо не искам да ги съветвам, искам да ги видя, те трябва да знаят какво говорят, добави тя.

Неизчистени избирателни списъци, покупка на гласове – средата няма да бъде променена за 2 месеца, убедена е тя.

Според нея за проблемите в момента с машинното гласуване е трябвало да се мисли много по-рано.

Маргарита Попова заяви, че не е имала проблем с бившия президент Росен Плевнелиев. Аз съм работила с всички и съм си изпълнявала задълженията, определени в конституцията, каза тя. Попова категорично отрече някога да е била част от лобита и икономически модели.

За разлика от други хора, които много приказваха за модела "Кой", но не приказваха за други модели, които са огледален образ на популярния в обществото модел "Кой". Не приказваха, защото бяха част от него, заключи Попова.

 

Източник: http://www.24chasa.bg

Коментари в сайта

Последни новини