От х:

Днес в x:

АБВ иска възстановяване на Митница Свиленград като самостоятелно звено

    АБВ ще настоява за възстановаването на Митница Свиленград като самостоятелно звено. Това заяви в Хасково новият лидер на АБВ Константин Проданов. Като аргументи за настояването, той посочи, че при самостоятелната работа на Свиленградското митническо звено отново, се очаква повишение на стокообротите,  както и разкриването на нови работни места.

    Проданов коментира и появилите се предложения за закриване на ниско натоварените Административни съдилища в страната, като неприемливи. Той посочи, че водената от него формация ще се опълчи срещу закриването на който е и да е Административен съд, включително и този в Хасково. АБВ работи върху инициирането на проект за равномерно разпределение на работата в административните съдилища у нас, посочи още лидерът на партията.

    По темата с предстоящите през пролетта парламентарни избори, Константин Проданов посочи категорично, че в листата на АБВ в Хасково ще има местни хора. Кои ще са те обаче ще стане ясно тепърва. В момента вървят низови номинации за кандидат-депутати, които на по-късен етап ще бъдат обсъдени и на национално ниво, след като стане ясно  коалиционното разпределение в листите. Първанов посочи, че на изборите за 44 –то НС АБВ ще участва в коалиция с досегашните си политически партньори, но ще търси и нови, като уточни, че в момента се водят преговори за това с формацията на Татяна Дончева „Движение 21”.

    По-късно лидерът на АБВ участва в заседание на хасковската структура  с председател  Стефан Йотов.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      А
      А
      20 0
      21:36, 28 яну 2017
      опразниха ли се партийните касички,а? :)
    • 2
      Ал
      ал капоне
      11 -2
      11:49, 29 яну 2017
      Стефане, правиш се на политик и мутра едновременно-скрий се!
    • 3
      Du
      DUTY FREE
      12 -1
      12:20, 29 яну 2017
      Олекваш Проданов с тези приказки за възстановяването на Свиленградската митница.
      Само бивши митничари и заблудени комунисти ще гласуват за вас.Смешни!
      • Да
        да
        9 -2
        13:05, 29 яну 2017
        да допълня - олеква и с подкрепата за Административните съдилища. Те, заедно с частните съдебни изпълнители изпълняват поръчки на мутри. Да направиш толкова непремерено изказване е все едно да се самоунищожиш. Господина е жалък!
    Последни новини