От х:

Днес в x:

БСП: ГЕРБ са алчни и ги е страх от кабинет на Радев

Страхът от служебното правителство на Румен Радев, предстоящите избори и алчността за грабежи събира ГЕРБ, РБ и ПФ.

Това заяви говорителят на Парламентарната група на БСП Жельо Бойчев във връзка с проведената среща между ГЕРБ, Реформаторския блок и Патриотичния фронт, цитиран от "Фокус". 

Днес след срещата на ГЕРБ с реформаторите Цветан Цветанов обяви, че има много ясно изразено парламентарно мнозинство, което може да продължи политиката, която е водена досега. При това положение ГЕРБ може да влезе с министри в кабинет на РБ.

"На последните избори има ясно изразено мнение за промяна на българските избиратели", каза Бойчев. По думите му правителство в рамките на това Народно събрание може да бъде излъчено само на основание на страха и алчността. 

Бойчев смята, че тези хора ги събира страхът от служебното правителство на Радев, от предстоящите избори и алчността да останат на власт максимално дълго, за да довършат всичките си грабежи, които са замислили, да довършат концесионните си договори, разпоредителните си сделки и където могат още едно или друго назначение. 
"Всичко това ще бъде за сметка на българите", допълни депутатът. 

Той уточни, че резултатът от референдума е бил ясен още на 13 ноември, когато Бойко Борисов е подал оставка и ако ГЕРБ са били искрени и са искали да променят изборните правила, са имали тази възможност. 

"Това е просто претекст и обяснение, за да останат на власт на всяка цена. За съжаление цената ще е за сметка на всички българи", поясни Бойчев.

Източник: dir.bg

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ре
    реалист
    3 -2
    16:47, 19 дек 2016
    От БСП И ДПС имали по големи разбойници като доидат на власт крадат като за последно факт сега разбраха че има 4 милиарда резерв и им текат лигите
  • 2
    Хр
    Хр. Димов
    2 -1
    16:57, 19 дек 2016
    Да сложи Орешарски за премиер,да отиде във Виетнам да отвори още един български ресторант!
Последни новини