От х:

Днес в x:

БСП без шанс за първа сила на изборите, смятат хасковлии

Изображение 1 от 2

    Над 80 процента от гласувалите в анкетата на Haskovo.net “Ще стане ли БСП първа политическа сила в Хасковско?” смятат това за невъзможно. От участвалите в допитването 722 читатели 585 са посочили отговора “Не, вотът за президент бе мажоритарен, не за БСП”. Това прави точно 81 на сто от гласовете в анкетата.

    Едва 137 или 19 процента смятат че шансовете на левицата са големи. Те са избрали отговора “Да, те са на гребена на вълната след изборите”.

    Припомняме, че заявка за първа политическа сила на очертаващите се предсрочни избори направиха както от централното ръководство на БСП, така и местните шефове на столетницата.

    Анкетата няма представителен характер, но предвид броя на гласувалите дава някаква представа за настроенията в обществото.

    Резултатите от гласуването можете да видите в архива на анкетите.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Пр
      Програма
      14 -15
      13:07, 23 ное 2016
      Аз също съм гласувал, че БСП нямат шанс да са първа сила, но с уговорката, че това е при пропорционална система. Ако успеят да надмогнат вътрешнопартийната си алчност за власт и посочат смислени кандидати, познати на Хасково, при мажоритарна система все пак имат шанс да спечелят. В общият случай са губещи, но имат шанс.
      • Им
        Имат шанс
        21 -9
        13:23, 23 ное 2016
        Ако се съюзят с ДПС и Дявола работата се нарежда !
    • 2
      Ку
      Курец
      30 -3
      13:59, 23 ное 2016
      Пак ще повторя!Със стари курви нов бардак не става!
    • 3
      Ен
      ЕНДЕЛКО -ПЪРДЕЛКО
      25 -4
      14:15, 23 ное 2016
      Дали са стари или нови курви политиката алчноста и корумпираността им е една и съща така че дали е Димитър Добрев или Смиляна е едно и също От27 г играта е една и съща --власт пари корупция Такива са не само БСП така са и ГЕЛБЕРИТЕ ДПС СДС и прочие Прав е бил Бай Ганю ----Всичките са маскари
    • 4
      Ми
      мима_1479903828
      16 -8
      14:23, 23 ное 2016
      Другари,плоският данък ще ви изяде главата.Бизнесът на червените барони не зависи от този данък защото всичко е в сивия сектор,но за хората на заплата си е живо ограбване.Вие искате да изгоните всички интелигентни и умни хора на България и да останете да живеете само с пенсионери и циигани.Дерзайте!
    • 5
      Ас
      Аскувлия
      11 0
      18:00, 23 ное 2016
      Новите стари лица на БСП. И те ще изберат хора, които при мажоритарни избори ще бъдат избрани за депутати? Майтапи.
    • 6
      Ка
      Кауньо
      16 -2
      19:25, 23 ное 2016
      Само като видя кой е станал лидер на областно ниво на най-лицемерната и крадлива политическа партия - БСП (всички други политически партии също са лицемерни и крадливи), а именно лицемера (бивш кмет на Харманли) Лисков, започва да ми се повръща !!! Ей, тоя същия ибрик през 2013г. , когато беше кмет на Харманли, след като беше привикан при Орешарски, вместо да вдигне града на протест срещу изграждането на бежанския лагер, като върховен представител на местната власт, той пусна строителните фирми да стягат казармите и без отпор от негова страна, икономическите емигранти (т.нар. бежанци) с хиляди заприиждаха в лагера ! Спомням си как малко след това край едно българско село искаха да правят друг такъв бежански лагер, подобен на този в Харманли и няколкото стотин жители на селото застанаха пред камионите на строителните фирми, след което се вдигна медиен шум и поради това до ден днешен там лагер няма, за разлика от Харманли... Но да си довърша темата за лицемерието, умрях от отвращение, когато видях преди няколко месеца по телевизията, същия този Лисков да участва активно в протестите за промяната на статута на бежанския лагер в такъв от закрит тип или евентуалното му затваряне, опитвайки се по този начин да печели евтини политически дивиденти !!!!!!! #ГнусниПолитициПовръщаМиСеОтВас
    • 7
      Зн
      Знаещия
      3 -6
      21:23, 23 ное 2016
      А какво искате-пак Герб?Да му е честит трети мандат! И пак предсрочни избори!
    • 8
      Ми
      мима_1479966911
      8 -1
      07:55, 24 ное 2016
      Знаещ,тук никой не говори за ГЕРБ.Хората гласуват с интереса си.БСП излиза и казва,че ще взема от"богатите"/хора с доход над 1000лв.богати ли са?/и ще раздава на пенсионери и социално слаби/разбирай предимно циигани/.И всичко това ще легне на плещите на учители,лекари и работещите в държавни структури които не могат да крият доходи,а частните фирми ще използват това обстоятелство и ще започнат съкращения и плащане на ръка.Същите тези работници които се водят на минимална заплата след време ще искат високи пенсии.Е,тогава думата има Патриотичния фронт...Смях в залата!
    • 9
      24
      241769
      9 0
      09:31, 24 ное 2016
      Мечтаят за Солунската митница, ама докато тяхната партия е на власт, че 2 години да й обират каймака...Не им стигнаха 27+ още повече назад във времето. Лъжи, грабежи, корупция. И след 1989г. пак те. Пак на власт и пак те /предимно задкулисно/ провалиха демокрацията в България. КОРУМПИРАХА ПОЧТИ ВСИЧКО, ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАХА, ЗА ДА СТАНАТ МИЛИОНЕРИ И ДА ПРОДЪЛЖАТ "ДА РАБОТЯТ ЗА СОЦИАЛНАТА СПРАВЕДЛИВОСТ В СТРАНАТА". Това е отвратително. Това е нагло. Говорят за морал, но техния май дори не е в петите. Благодарение на тях и тези, дето корумпираха, хората спаха да вярват в справедливостта и доброто.
    • 10
      77
      777
      3 0
      11:45, 24 ное 2016
      Ами с тези на снимката няма да е първа политическа сила.Но с нови лица и политика ,да има голям шанс.Симпатизантите трябва да са наясно защо да им гласуват доверие.До сега БСП печели,но това се отнася за статуквото,хората бяха непрекъснато лъгани.Те си получават службите,а на другите животът си продължават
    Последни новини