От х:

Днес в x:

Директорът на Езиковата награди вчерашния кмет на Хасково

    Директорът на Езиковата гимназия Деян Янев награди вчерашните директори, кмет и заместници. Деветима ученици бяха избрани в инициативата „Мениджър за един ден“ на Джуниър Ачийвмънт България. Те заеха ръководни длъжности в различни институции.

    На стола на кмета на общината Добри Беливанов седна Георгия Кинева. Бяха избрани и трима гимназисти, които седнаха на столовете на заместниците – мястото на Евгени Консулов зае Даниел Кабзималев, в кабинета на зам.-кмета Милена Трендафилова влезе Тодор Кирев, а поста на Велин Балкански пое Димитър Димитров.

    Любомир Николов стана управител на магазин в Хасково от верига хипермаркети за техника. Таня Ванева за един ден стана директор на Регионалния исторически музей и зае мястото на титуляра Пенко Добрев. Десислава Славчева пое ръководството на ДКТ „Иван Димов“ и влезе в ролята на Стелиян Николов. Гергана Тенева пък замести Жанета Матанова и стана директор на Младежки център. Най-важната и отговорна мисия се падна на Никол Добрева, която трябваше да ръководи Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“ заедно с титуляра Деян Янев.

    Участието на учениците на ръководни постове приключи вчера, а днес всички получиха грамоти. „Благодаря на всички за активността и предприемчивостта в инициативата“, каза директорът на гимназията Деян Янев. Той пожела на учениците да останат в страната и да заемат високи постове, с което да допринесат за по развитието на страната. В тази връзка Янев заяви, че според направен от него анализ 80% от завършилите гимназията ученици кандидатстват и остават да учат в България, 18% напускат страната, а останалите 2% не кандидатстват веднага след дипломиране.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Чи
      Читател
      14 -3
      15:08, 18 ное 2016
      "Директорът на Езиковата награди вчерашния кмет на Хасково" само кмета ли е наградил? Човекът е наградил всички, които са се изявили, не е само кмета. Имайте малко уважение към труда и успеха на другите
    • 2
      Ха
      хахо
      6 -1
      16:09, 18 ное 2016
      Хасково нет, що така сте "омазали" лицата на учениците с тоя воден знак на снимките.
    Последни новини