От х:

Днес в x:

Стена рухна върху жена в магазин на „Раковски“ (обновена)

    Преградна стена рухна върху жена в хранителен магазин по бул. „Раковски“ в Хасково, където текат вътрешни ремонтни дейности. Според очевидци бетонният трегер пропаднал при леко почукване по стената от единия майстор, който забелязъл малка пукнатина. При това стената се стоварила върху Силвия Михова - съпруга на собственика на магазина Ангел. Тя е била откарана с линейка в хасковската болница със счупен крак. Предстои младата жена да мине през рентген.

    На мястото на инцидента се бяха насъбрали множество пожарникари и полицаи. Случката стана зрелище за много от близко живеещите, както и десетки минувачи, получи се и задръстване по булеварда.

    Ива Иванова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Оч
      очевидец
      13 -3
      14:03, 7 окт 2016
      То бива нескопосана работа, ама чак пък толкова (от страна на работниците)
    • 2
      Ан
      Антон
      12 0
      15:07, 7 окт 2016
      Смятай колко е здрава стената, ако е същото магазинче, за което се сещам не се учудвам. То е 1м ширина и 3м дължина. А и тези "магазинчета" всъщност са един магазин преправен на няколко.
    • 3
      By
      bydlo
      19 -2
      15:22, 7 окт 2016
      "..съпруга на собственика.." - е това това му се казва възвръщаемост на инвестицията !
    • 4
      Гр
      Гражданин
      18 -3
      16:54, 7 окт 2016
      Мога да се обзаложа , че нито предишното преустройство на целия магазин в "которки 4 , нито сегашното преустройство имат някаква документация, разрешение , разписани мерки за безопасност , обучени работници - нищо
      • Не
        Незапознат
        1 -2
        21:44, 7 окт 2016
        Не бързайте да се обзалагате!Има реален шанс да загубите облога.Ако собственника е предвидлив с не много средства и без никакъв проблем може да има тези документи. В тях ще се твърди че всияко е наред и законно.Макар че това може да не е така.Но както се казва важно е това което е ''черно на бяло''.Ако ли не и утре му ги изискат няма да е добре за него.Но ако се забавят още 1-2 дена всичко ще е както трябва. Обикновенно без да се намесват частни фактори и случаи толкова време трябва за да се поправи ситуацията със задна дата.
    • 5
      Се
      СЕЛЕНЖЕР
      1 -2
      14:23, 8 окт 2016
      Ела да ти напиша предписание и го ползвай за тоалетна хартия...те писанията ако вършеха сами работата нямаше да има нужда от хора...поговорката гласи,ако ти е писано да се удавиш няма да можеш да се обесиш...
    Последни новини