От х:

Днес в x:

Проливен дъжд свари хасковлии неподготвени, утре пак

    Проливен дъжд изненада хасковлии или както се казва ги хвана по бели гащи по улиците в града. Малко преди 17 часа множество минувачи бяха тотално измокрени. Тъй като повечето от тях не бяха подготвени с дъждобрани и чадъри, дъждът ги окъпа мигновено и мнозина цопкаха с отворени и полуотворени обувки в локвите. Не липсваха обаче и предвидливи, запасени с чадъри и предпазни облекла.

    Всичко това обаче беше за много кратко. За днес метеоролозите бяха предвидили максимални стойности до 21 градуса. През нощта над Югоизточна България отново ще превалява дъжд, а до сутринта се очаква да намалее и да спре. През деня ще е без силни валежи. Вятърът ще е умерен и временно силен, ориентиран от запад -северозапад. Минималните температури ще са от 4- 6 градуса, а максималните ще са от 13 до 17 по Целзий.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Па
      пак и отново
      7 -1
      19:55, 4 окт 2016
      Първи дъжд за сезона и кръстовището до автогарата беше не река , а море ....Какво ли ще става от тук насетне и как ще прибираме децата от училищата в района не става ясно.На мен водата беше до глезен навсякъде , на децата сигурно до коляно.Запушени шахти ли , що ли има в района , но положението не е розово.....
    Последни новини