От х:

Днес в x:

Стотици на площада за Съединението, венци и цветя на паметника

Изображение 1 от 6

    Стотици се стекоха днес на площада в Хасково пред паметника на Незнайния воин за честване на 131-ата годишнина от Съединението на Княжество България и Източна Румелия. Слова за бележитата дата в новата ни история произнесоха кметът Добри Беливанов, областният управител Станислав Дечев и директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров.

    Те подчертаха историческото значение на това бележито събитие, след което „никой не поставя под съмнение българската идентичност“, по думите на областния управител Станислав Дечев.

    В честването участваха депутатът от ГЕРБ Евгения Ангелова, заместник-кметът Милена Трендафилова, командирът на Военно формирование 52 740 в Хасково  подп. Николай Александров, общински съветници, представители на политически партии, патриотични организации, граждани.

    След официалната част на сцената излязоха възпитаниците на Златка Тимонова от ансамбъл „Златна Тракия“.

    Haskovo.net  

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Пр
      пръдлю
      10 -6
      16:59, 6 сеп 2016
      Нямаше ли мъже войници да поднесът венеца та са изтипосали тия пръдли И с такава дамска армия Реджеп Плевнелиев иска да ходим на поход към Русия --видяхме му акъла и шапката отдавна е скроена
    • 2
      Ли
      Лист Обрулен
      1 -1
      08:15, 7 сеп 2016
      Амазонките щели да са на първа бойна линия,та като тръгнели душманите,тия каки да ги забавят малко,пък и да ги поизтощят физически,пък и психически.Абе,шоу отсекъде.
    Последни новини