От х:

Днес в x:

Футболен съдия тежко ранен при нападение с нож в София

33-годишният футболен съдия Георги Андреев е в тежко състояние, след нападение с нож в столичния кв. „Борово”. Извършителят е задържан, съобщиха от МВР.

"Днес, между 3-4 часа през нощта, е намерен мъж в безпомощно състояние в „Борово“. Същият е бил неконтактен с множество прорезни рани по тялото и видими следи от побой. Той и към момента е в критично състояние. Колегите в СДВР стигнаха до извършителя и го задържаха преди два часа", заяви на брифинг в СДВР главният секретар на МВР Георги Костов, цитиран от „Фокус“. 

По думите му нараняванията на пострадалия са доста сериозни, за да се говори за битов инцидент. Възможни били няколко хипотези, но към момента със сигурност може да се каже само, че жертвата и извършителят са се познавали

По информация на bTV Андреев е нападнат, след като тръгнал да се прибира от заведение, в което бил с приятели. Той все пак успял да се добере до блока си, който е на около 300 м разстояние, и там е открит. Кървави следи личаха днес по целия път от заведението до дома му. Нанесени са му множество прободни и порезни рани, предимно по ръцете и краката.  

Много възпитано и отзивчиво момче. Кротко семейство са... Сутринта пред входа всичко беше в кръв”, разказа негова съседка. 

От съдийската комисия към Българския футболен съюз предполагат, че нападението не е свързано с работата му. Последният мач, на който Андреев свирил, бил в неделя

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини