От х:

Днес в x:

По ноти: Немски композитор държал секс робиня в мазе

Известен германски композитор и преподавател в Мюнхенското учебно заведение за музика и театър бе обвинен в изнасилване и в странен случай, че държи под ключ в мазето на дома си 21-годишна студентка, превърнал в своя секс робиня.

62-годишният Ханс Юрген Б. е отстранен от работа в прочутото музикално училище още през миналата година, когато срещу него се появяват първите твърдения в изнасилване.

По данни на бившата му 32-годишна любовница, която е била с него в периода на 2006-2007 г. той е притежавал пистолет и именно оръжието е станало повод дома на Юрген да бъде обискиран.

Освен оръжие, там е намерен кокаин и очертан график, в който от младото момиче е описано кога се изисква от нея да прави секс с преподавателя, с други мъже и кога може да посещава лекции.

Професорът отрича всички обвинения в изнасилване, предявени от бившата му изгора.

Неговият адвокат Стефан Юфер нарече обвиненията „гротеска”. „Те правят секс по взаимно съгласиe, а десет години по-късно се появяват твърдения, че е имало случаи, в които не било така”.

По думите на юриста, става въпрос за обвениние, в което е замесен съперник на професора в колежа и той с Юрген възнамеряват да предявят обвинение за клевета.

Източник: http://www.dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини