От х:

Днес в x:

Осем ареста след двете нападения над 17-годишни младежи

Осем души са арестувани през изминалата нощ от полицията във връзка с нападенията над двете 17-годишни момчета в столицата.

Това съобщи пред БНР директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов. Смята се, че арестуваните са близки до групата младежи, извършили двете нападения над младежи в понеделник. 

Работата по случая продължава. От СДВР не изключиха още арести.

Едното 17-годишно момче е било нападнато на бул. "Ал. Стамболийски". То е било пребито, нанесени са му били порезни рани по врата и гърба. Другото 17-годишно момче е било нападнато на ул. "Шипченски проход".

Агресията става все по-честа сред този тип хора. Подбудите са хулигански. Четирима от задържаните (общо петима до вчера - б.р.) са известни на полицията за нанасяне на телесни повреди, грабежи, за притежание на наркотици, с тях работят местните комисии за справяне с престъпността на малолетни и непълнолетни", каза вчера директорът на СДВР.

„Разминали са се две групи хора. 5 лица, може да има и още, са извикали: „Само ЦСКА" и при положителен отговор са подгонили пострадалите впоследствие лица. Настигнали са ги много бързо", обясни случая на бул. "Ал. Стамболийски" говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. 

Нападателите са използвали и хладни оръжия, уточни тя. В двама от тях са намерени брадви, по които е имало изсъхнала кръв.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини