От х:

Днес в x:

Изнасилена от чужденци германка скри произхода им, за да не окуражава расизъм

Германска лява активистка е била изнасилена от трима мъже от Близкия изток, но скрила това, за да не предизвика вълна от гняв и ксенофобия. По-късно тя разкрила пред полицията, че е укрила извършителите, съобщава БГНЕС, като се позовава на сп. "Шпигел". 

Пред германското издание 24-годишната Селин Герен споделила, че заради толерантността е казала, че е пострадала от сънародници.

Инцидентът е станал в края на миналата година в град Манхайм, провинция Баден-Вюртемберг. Жената е говорителка на ляворадикалното политическо движение Linksjugend Solid ("Лява младеж - Солид"). Малко след полунощ на 27 септември тя била изнасилена групово от трима мъже на детска площадка. Престъпниците ѝ отмъкнали чантата, след което се скрили.

Герен веднага се обърнала към полицията с оплакване за ограбване. Тя обаче скрила, че нападателите били мигранти и говорили на арабски или фарси. Вместо това Селин казала, че злосторниците говорили немски, а чужденец бил вероятно само един от тях.

Но 12 часа след първите си показания тя се върнала в полицията и разказала цялата истина, след като неин приятел я убедил да го направи. Той й казал, че в същия район, където била изнасилен Селин, неотдавна същото се случило и с друга жена.

Лявата активистка лъжесвидетелствала, мислейки че спасява мигрантите от вълна на гняв, която можела да се надигне от страна на националистически настроените слоеве на обществото. Именно това се бе случило, след като стана известно за масовите сексуални изстъпления от страна на мигранти срещу немкините по време на новогодишните тържества в Кьолн.

Селин била в бежански лагери в иракски Кюрдистан и не искала да стане причина за нов изблик на национализъм и омраза към тях. Затова тя написала писмо до мигрантите и го публикувала на страницата си във Facebook.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ja
    Jack Bauer
    2 0
    14:52, 10 юли 2016
    Овца.
  • 2
    Се
    СЕЛЕНЖЕР
    2 0
    16:59, 10 юли 2016
    Лява червена еврейска курва...приемам го за нормално поведението и...

Случаен виц

Последни новини