От х:

Днес в x:

Бейби бум за хайлайфа

Много звезди от шоубизнеса направо зарязаха кариерите си, за да се посветят на новото си поприще - това на майки. Татковците обаче продължават да държат фронта вкъщи и пред аудиторията. Последното потвърждение е Ники Кънчев. Той се сдоби с две малки принцеси от приятелката си Даниела.

Друг популярен тв водещ - Иво Андреев, от "Всичко по 10" вече тича вкъщи, за да гушне Никола. Вдига го нагоре и си гукат един на друг. "Перфектно си съчетавам работата и бащинството. Благодарение на приятелката ми Виолета, без нейната подкрепа не бих успял", казва водещият. Наследникът Никола е станал общителен. 5-месечният дребосък вика, за да му обърнат внимание, и се усмихва, щом види приятелско лице. От думите на Иво, изглежда, че малкият е готин тип, по-скоро веселяк, който е милостив и не ги буди по нощите. "Сестра ми има близнаци, момчета, които се родиха осем дни след сина ми. Не се виждат често, но като ги съберем, са много сладки", радва се татко Иво.

С желанието си да се сдобият с наследник домораслите ни знаменитости дадоха заявка да си сверят часовника с икони като Анджелина Джоли и Дженифър Лопес, за които се оказа по-важно да си родят дете, отколкото да не слизат от светлините на прожекторите. Най-известната двойка в света - Брад Пит и Анджелина Джоли, се сдоби със сладки близначки в началото на лятото. И то във френския град Ница.

На същото място избра да роди и нашата телевизионна водеща Деница от "Цветно" по БНТ. Младата майка се скри от клюкарите в България и предпочете уединението на красивия френски град, тъй като ако се вярва на светски хроникьори, тя има връзка с един от най-известните и богати българи. Деница се радва на великолепно момиченце, което нарече Ситара.

С подобна връзка може да се похвали и ослепителната брюнетка Ася Христова, бивша манекенка, която днес се е посветила на дизайнерския си бизнес. Ася дари с трета дъщеря Румен Гайтански-Вълка, с когото дълго време криеше, че има връзка. За разлика от Деница обаче, тя предпочете да стане майка на родна земя. Така Ася се оказа втората манекенка, която ражда дете на богаташа след красивата Ивайла Бакалова, която направи това преди 5 години.

През последните дни се разбра и за друга нашумяла дизайнерка, че е на път да смени иглата и конеца с бебешките пелени. Нашумялата от "Шоуто на Слави" Алекс Раева първо смени пеенето с модната си къща "Агата", а после дълго време създаваше мистерии сред елита, тъй като около нея се увъртаха не един и двама ухажори. През последните месеци тя започна да избягва светския шум и се заговори, че има връзка с два пъти развеждания бизнесмен Камен Атов. За двамата запознати твърдят, че не планират сватба, но пък нямали нищо против да се сдобият с наследник.


Най-одумваната бременност този сезон в България обаче определено е на хлевоустата тв водеща Венета Райкова. Тя дори се закани, че може и да роди по време на някое от предаванията на "Биг брадър 4", към което води коментарното студио "Малката сестра".

През последните 2 месеца сензация предизвика и популярната Милена Славова. Екстравагантната певица, която наблягаше на гръндж облеклото и не си пестеше пиперливите коментари, изведнъж, на 42 години, се оказа спокойна и търпелива майка. Славова твърди, че е намерила истинското щастие край люлката на бебето си и бурните рокаджийски години отдавна са зад гърба й.

През септември майка стана и една от емблематичните носителки на короната "Мис България" - Маги Вълчанова. Наричаната с прякора Тялото манекенка дари със син любимия си Румен Георгиев, шеф на застрахователно дружество "Армеец". Маги е позанемарила светските си изяви, но не и упражненията с фитнес, по който е сериозно запалена. Тя бързо възстановява манекенските си мерки, макар че няма намерение да се връща на подиума.

Преди 5 дни майка стана и популярната поп певица Светла Иванова, за която никой не предполагаше до седмия й месец, че чака дете. Хроникьори я разконспирираха едва след като тя започна да посещава училище за бъдещи родители.

Миската Галена Димова криеше дори, че си има гадже и го показа едва на рождения си ден. Тази есен тя роди момченце, но казва, че няма планове да се омъжва, тъй като и така се чувствала добре. Според мълвата, избраникът на сърцето й е женен и това възпрепятствало съюза им в брачното.

Дискретна по отношение на личните си дела е и една от най-красивите родни манекенки от близкото минало - Емилия Кушвалиева. Тя роди само преди месец, но не обелва и дума за бизнесмена, който е баща на детето й и който й подари "Мазерати".

Съвсем наскоро към клуба на майките се присъедини и сексапилната Галя от балет "Сатен", която после стана певица. Тя има връзка с един от собствениците на култовата дискотека "Ескейп" и двамата вече живеят заедно, макар че не мислят за сватба.

Телевизионният бизнес не остава по-назад в експанзията от бебета. Един от най-влиятелните продуценти у нас - Нико Тупарев, стана за първи път баща и не скри радостта си с коментара, че подобно изживяване нито едно тв шоу не е в състояние да ти го даде.

Новинарката Мира Добрева пък дори слезе от екран, за да се посвети на лелеяното си бебе. След един спонтанен аборт, който преживя много тежко, Мира остави стреса пред камерите, за да намери уют и спокойствие до съпруга си Жоро Торнев.
Източник: standartnews.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини