От х:

Днес в x:

Нов чалга панаир: Андреа с Божинов!

Един от най-желаните български футболисти Валери Божинов отново може да се окаже забъркан в скандал. Този път красавецът бил засечен да флиртува с фолкаджийката Андреа в тузарското софийско заведение "Марая" мълвят столичните клюкари.

Русата сексбомба от "Пайнер" привидно не обърнала внимание на футболиста и демонстративно извръщала поглед всеки път когато Валери се опитвал да привлече интереса й. Паметливи обаче разкриват, че двамата се познават отпреди, когато дори са излизали открито заедно.

Андреа побърза да си направи реклама и заяви, че може би Валери я е свалял, "но всеки има право да прави каквото си иска".
Явно Божинов не си е взел поука от последния скандал с изкусителката Златка и като нищо ще си навлече нови неприятности. Този път обаче освен на публичен разпит по медиите Валери може да попадне и на половинката на Андреа - боксьора в тежка категория Кубрат Пулев - Кобрата, който се слави като голям ревнивец, коментират сеирджиите.

Не е тайна, че заради Андреа Кубрат не се представи хич добре на олимпиадата, което, според тълкуватели на любовното изкуство, означавало, че бил ужасно хлътнал по нея и бил готов даже да зареже кариерата си. Само дето, ако сецне "спортното кранче" с парите, ще има да гони Михаля ... Андреа , де

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини