От х:

Днес в x:

БИГ БРАДЪР КОНТРОЛИРА НАЦИЯТА С ПСИХООРЪЖИЕ

Дългото гледане на предаването ви прави зависими
Засилени атаки с психотронно оръжие срещу българския народ са засечени в навечерието на предстоящите парламентарни избори. Всеки втори българин е жертва на експерименти за "контрол на съзнанието". Из страната ни се разхождат зомбирани хора, които не знаят какво вършат и поведението им е управлявано от неизвестни за мнозинството сили. Това показва изследване на единствения в Югоизточна Европа център по психотроника и парапсихология- Училище МАГ.

Предаването "Биг Брадър" е средство за психотронен контрол не само над участниците в шоуто, а и върху тези, които го гледат редовно. Оказва се, че дългото гледане на предаването ви прави зависими от него и по-нататък вие ще бъдете манипулирани от заинтересованите. Психотронното оръжие е наречено "несмъртоносно". Неговото въздействие е "тихо", но както се вижда цялата нация успя да се побърка по едно предаване, което като се замисли човек, никак не е интересно. Но защо тогава се получава така? Нека започнем от самото начало.

ЩО Е ТО?
Военните най-често отричат съществуването на психотронно оръжие или дават мъгляви обяснения, когато бъдат попитани за него. Но то съществува. Най-общо казано това са генератори, излъчващи вълни с определена честота и интензитет, които въздействат на човешката психика. По този начин например, би могло да се внушава чувство на обреченост и паника сред населението или армията. Според руския майор И. Чернишев "съвсем ясно е, че държавата, която създаде първа такива оръжия, ще постигне несравнимо превъзходство. "

При опитите за осъществяване на дистанционен контрол се използва способността на електромагнитни вълни с различни честоти да предизвикват определени ефекти върху поведението и здравето на човек. Възможността за повлияване от разстояние на работата ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ и от бившето КГБ.

ПРОЕКТЪТ "ПАНДОРА"
В периода 1965-1970 г. американците извършват проучване наречено "Проект Пандора", за да установят ефекта върху физическото и психическото здравословното състояние на работещите в посолството на САЩ в Москва, които са били подложени на въздействие от съветски електромагнитни излъчватели с ниска честота насочени към зданието. Служителите научили, че са били използвани като опитни мишки чак 10 г. след началото на проекта. Според някои анализатори на тази дейност, ЦРУ не е съобщило нищо на дипломатите за да не издаде своите разкрития в областта на психотронното оръжие, както и да държи в тайна от обществеността факта, че подобно оръжие се разработва и изпитва. Сред голяма част от служащите се появили различни болестни симптоми. При самия посланик се развило рядко срещано заболяване на кръвта, като получавал кървене от очите и чести главоболия. В една трета от работещите бил установен до 40% завишен брой на белите кръвни клетки и сериозни хромозомни увреждания.

По време на "Проект Пандора" Флотата е финансирала различни други изследвания, за да се установи как могат да се използват нискочестотни вълни, които да предизвикват съответно: сърдечни пристъпи, промяна в пропускливостта на кръвно-мозъчната бариера така, че да могат невротоксини да навлизат в мозъка и да предизвикват неврологични увреждания, включително и мозъчни кръвоизливи или поведенчески промени, слухови халюцинации и др.


ОТКРИЙТЕ СИМПТОМИТЕ
Някои симптоми, които се изявяват след облъчване с нискочестотни нетермални електромагнитни вълни за известен период от време, са: безсъние, раздразнителност, проблеми с паметта, обща отпадналост, главоболие, тремор, халюцинации, нарушения в сетивността и др. Микровълните очевидно действат отрицателно върху нервната система. Когато са подбрани със специфична честота отговаряща на излъчваните от мозъка вълни при състояние например на силна уплаха, агресивност или обърканост, те могат от разстояние да провокират масово подобни емоции и състояния у здрави хора. Чрез описаната технология може да се предизвиква паника, страх, депресия, безсъние, нарушения в менструалния цикъл, безсъние, умора, смущения в паметта, халюцинации, самоубийствени мисли, инфаркт, инсулт, внезапна смърт, а след продължително въздействие и ракови заболявания.


МИСЛИ И МИКРОВЪЛНИ
Проф. Леонид Василиев, един от ранните изследователи на новите технологии и директор на катедрата по физиология към Ленинградския университет заявява в своя публикация "Опити за дистанционно повлияване": "Мислите могат да се пренасят от микровълни, по същия начин, по който става пренасянето на телевизионния сигнал и картини, което отваря възможности за хипнотичен КОНТРОЛ от далечни разстояния." Чрез тези оръжия можеш да накараш врага да действа обратното на това, което знае, че трябва да прави и така да предаде страната си.

Един научен анализ публикуван от филиал на Московската медицинска академия, занимаващ се с тези проблеми гласи: "Стана възможно да се изучи, проникне в и да се коригира психичното съдържание на човека независимо от неговата воля и съзнание чрез съответни апарати… Постигнатите резултати могат да бъдат използвани с нехуманни цели за манипулиране на човешката психика…"


ГОЛЕМИЯТ БРАТ
През 1977 г. „Дифенс интелиджънс ейджънси" (DIA) разсекретява доклад, който описва как напредъкът на СССР в областта на психотронното оръжие може да спомогне за създаване на общество, контролирано от Големия брат, чрез използване на електронен контрол върху големи групи от хора за да имплантира идеи и мисли в нищо неподозиращите индивиди. Никой не крие, че името на предаването "Биг Брадър" идва именно от антиутопията на Джордж Оруел "1984". Там се разказва за тоталния контрол на едно общество. Същото наблюдаваме и в телевизионното шоу по Нова телевизия. Това, което не се забелязва обаче, е въпросното "тихо" и "несмъртоносно" въздействие. То е такова до тогава, докато управляващите оръжието не решат то да стане шумно и смъртоносно. Както се случи в басейна на Тихия океан по Коледа. Но за това по-подробно ще ви разкажем в следващия брой.

В "Дифенс нюз" от 11-17 януари 1993 г. се пояснява, че американските политически и военни кръгове са в процес на придобиване на руска технология за контрол. Според изданието тя може да бъде използвана за потискане на бунтове, за контролиране на дисидентите, за деморализиране или обезвреждане на опозицията, както за засилване на дейността на собствените специални части.

През 1984 г. при активисти за мир протестиращи срещу разполагането на ракети с ядрени заряди пред американската военна база в Грийнъм в Англия, които в продължение на период от няколко месеца били облъчвани с подобно психотронно оръжие, се появили следните оплаквания: жестоки главоболия и сънливост, необичайно силни маточни кръвотечение извън редовния менструален цикъл, както и кървене при жени в менопауза, частични парализи, нарушения на говора, виене на свят, кръвоизливи в ретината, загуба на ориентация, чувство за паника, гадене и др.

В броя на "Тайм" от 03. 01. 1993 г. пише: "Американците и руснаците откриват общи интереси... ТЕХНОЛОГИЯТА ЗА КОНТРОЛ НАД УМА... Бившият генерал от КГБ Г. Котов разказал на американските посетители за руските проучвания в областта на акустичната психо-корекция. Процесът включва предаване на команди на подсъзнанието на нарочените жертви чрез бял шум..." При това не се нарушават другите функции на интелекта.

Според "Сайънтифик америкън" (бр. 4 от 1994 г. ) Джанет Морис от Съвета по глобална стратегия, мозъчен тръст във Вашингтон свързан с ЦРУ и федералното правителство, е ключова фигура в осъществяването на връзката между американските и руските служби и изследователи, които се занимават с разработването на психотронно оръжие. Морис е дългогодишен сътрудник на полк. Джон Б. Алекзандър, водещ американски експерт в областта на психотрониката. През ноември 1993 г. Дж. Морис и нейният съпруг Кристофър Морис организират 3-дневна тайна конференция, на която руснаците демонстрират пред военни експерти, американски учени и официални представители такава технология. Една от целите на срещата е била да се подготви мнението на присъстващите политици и официални лица за легалното използване на „тихото" оръжие.

Пресата обикновено не отразява подобни проучвания и събития или предлага истории, които да отклонят вниманието на обществеността от тази реална опасност.

Наричат психотронните оръжия "несмъртоносни" или "убиващи по мек начин". Терминът "несмъртоносно" обаче не е точен защото още през 1980 г. полк. Дж. Алекзандър заявява в статия озаглавена "Умът - новото бойно поле": "Тези оръжия са способни да предизвикат болест или смърт… от разстояние без видима причина… без или само с минимален риск, за оператора... Психотронното оръжие е тихо и трудно за откриване..." След което той дискутира опитите провеждани в тогавашния СССР с изключително нискочестотни електромагнитни лъчения (extremely low frequency - ELF), върху работещите в американското посолство в Москва, за което стана дума по-горе. Той прави твърде показателни коментари за тези "революционни технологии" използвани и от САЩ и от СССР (Русия), като според него, с тяхна помощ може да се осъществява и дори контрол над атмосферните условия и времето! Полк. Алекзандър цитира бившия агент на КГБ Николай Хохлов, според който при един експеримент например, гръбначният стълб на човек е бил счупен от разстояние с помощта на психотронно оръжие.

Според статията "Психотронна война и несмъртоносни оръжия" публикувана в броя от октомври-ноември 1993 г. на "Нексус мегъзин", полк. Алекзандър работи в близко сътрудничество с д-р С. Скот Джоунс, който е директор на фондацията "Рокфелер" и е ангажиран с около 20 различни проекта по тези проблеми в лабораториите в Лос Аламос. От публикацията става ясно, че тези несмъртоносни електромагнитни технологии вече са били използвани срещу американски граждани, както и за предизвикване на промени в климата.

Книгата на Рон Макрай от 1984 г. "Битки за ума" ("Mind Wars") описва научни изследвания провеждани в Станфордския изследователски институт (SRI) по въпроса за ELF и контрола.

Според Мартин Ебън, автор на книгата "Психотронна война" (1983), династията Рокфелер финансира изследванията в областта на психотронния КОНТРОЛ от 50-те години насам.

Много нискочестотен звук (Very Low Frequency - VLF) (20-35 kHz) или нискочестотни модулации може да предизвика гадене, повръщане и болки в корема, до разкъсване на вътрешни органи, а ако е с голяма сила - дори нарушаване на здравината на сгради. Подобни генератори биха могли да бъдат използвани даже за предизвикване на земетресение.
През март 1993 г. Националният институт по правосъдието (NIJ), служба към Министерството на правосъдието, публикува доклад озаглавен "Инициатива на NIJ за несмъртоносните оръжия". Министерството окуражава прилагането на психотронно оръжие от локалните и щатски полицейски части за КОНТРОЛ срещу гражданите. Влиятелни личности от CFR и Трилатералната комисия отдавна знаят за възможностите на електромагнитното оръжие за използване за политически цели.

Д-р Гордън Макдоналд, научен съветник на президента Линдън Джонсън публикува през 1968 г. книга, в подкрепа на глобализацията: „Какво ще стане ако не настъпи мир - научно предвиждане за новите оръжия" ("Unless Peace Comes - A Scientific Forecast of New Weapons"). Макдоналд посочва как изкуствено предизвикани промени в йоносферата на Земята могат да бъдат използвани за масов контрол на поведението на хората.

Збигнев Бжежински, един от основателите и първи директор на Трилатералната комисия, служил като съветник по националната сигурност в правителството на Джими Картър, и основател на спечелилата си недобра слава Федерална агенция за справяне със спешни ситуации (FEMA) в книгата си "Между две епохи" описва контролът над времето, като ново оръжие, което е ключов елемент от стратегията за контрол. Той също така пише: "Технологията ще позволи на лидерите на големите държави да използват различни способи за провеждане на тайна война, която може да се води само от минимално количество сили за сигурност… По този начин може да се развие система, която да наруши сериозно мозъчните функции на големи популации от хора в определени райони за продължително време…"

Технологията за въздействие върху климата се усъвършенства по проекта Научна програма за високочестотно активно изследване на атмосферата (HAARP), част от инициативата за стратегическа отбрана, наречена "Звездни войни". С помощта на тази технология, чрез която се цели контролиране на горния слой на атмосферата може да се води "метеорологична война" като се предизвикват наводнения, суши, урагани и дори земетресения и има съмнения, че тя вече е използвана в това направление. По своя характер това представлява оръжие за масово поразяване и използването му може да има опустошителни екологични последици.

Цяла нация може да бъде подчинена постепенно чрез подобни оръжия. В САЩ вече са създадени съоръжения, които могат да облъчват в разстояние от около 200-300 км средно, за да бъдат поставени под контрол жителите на дадена област, ако това се наложи. Според американски автори технология за КОНТРОЛ, както и за оказване на влияние върху атмосферните условия, вече е качена на американски совалки за да бъде евентуално използвана, когато се вземе такова решение. Според някои публикации през 1994 г. вече е било изпробвано психотронно оръжие от совалката "Дискавъри".

През юни 2000 г. беше свикана пресконференция "Психотронното оръжие в борбата с болестите" от акад. Игор Викторович Смирнов, директор на Института по психология в Москва и често наричан "баща на психотронното оръжие". Пресконференцията бе по повод откраднат от института лазерен диск с програма, която влияе на човешкото подсъзнание. Програмата е била разработвана в продължение на 30 години от сътрудниците на института с лечебна цел. Чрез компютърна програма в съзнанието може да вкара някаква информация – думи или образи, и то замаскирана и поднесена по такъв начин, че човек не може да се съпротивлява, защото не осъзнава това, което става. Според акад. Смирнов човек може да бъде управляван независимо от волята му и работата на организма му да бъде коригирана без той да забелязва, като това би могло да се използва и за благородни цели - например за лечение! Чрез определен вид музика могат се активизират вътрешните ресурси на организма, да се стабилизират вегетативните функции, и да се намали психичната зависимост от алкохол и наркотици. Според специалистите по подобен начин биха могли да се разкрият също така както патологични отклонения – суицидни тенденции, полови извращения, така и физически заболявания като хипертония, язва, бронхиална астма и др.



Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини