От х:

Днес в x:

Направи нещо невероятно! Ето как

Do Something Amazing е сайт, който показва поразителни неща за летците от американските военно-въздушни сили, изпълняваящи мисии по цял свят. Той прокламира по един много завладяващ начин стойностите на United States Air Force.

„Всеки ден ние водим битки в отвъдокеански бойни полета, управляваме космически спътници, защитаваме на киберпространството и поддържаме нашето небе безопасно за всички. Тези невероятни клипове разкриват от една лична, непоказвана досега гледна точка нашите страхотни умения и бойна мощ".

Защо ви разказвам това? Поне три причини имам да съм изключително впечатлена.

Страхотен сайт. Съществува във флаш и HTML версия, атрактивен и лек. Зареждането е светкавично и качеството на видеото е повече от отлично. Всичко се дава свободно за download, има форми за контакт, откриване на други новобранци в района и даже on line симулация на мисия с MQ-9 REAPER UAV.

Страхотна кампания. Сайтът има конкретна цел – да помогне на желаещите кариера във военно-въздушните сили да намерят нужната информация в един човешки и дотолкова привлекателен вариант, че доста бързо си пожелах такава кариера и започнах да се проверявам къде бих могла да се вместя. Отлично изградена концепция и реализация, вплитаща основните приритети – лична мотивация, вдъхновяваща мисия, върхови и нашумели високи технологии – някаква съвременна версия на Камелот и рицарите край кръглата маса.

Собственият ми ентусиазъм. Не знам дали всичко това е просто една чудесна визия, спретната от PR-ите или е една чудесна визия, спретната от PR-ите, която умело популяризира добрите страни на една реалност. Няма как да знам, разбираемо. Знам обаче, че българските кампании, дори когато имаме една вдъхновяваща реалност не са ми докарвали такъв ентусиазъм от години. Мъка ми е за нашите военно-въздушни сили, сърцето ми се къса заради вялите и копирани реклами на дребни и ненужни предмети и питиета за ежедневна употреба. До сълзи ме докарва, че на младите америкачета им казват „Направи нещо невероятно!", а нашите чуват отвсякъде „Ето това чукане чаках"

Е, я зарежете това, ами вървете да полетите с MQ-9 REAPER UAV on line.

http://www.dosomethingamazing.com
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини