От х:

Днес в x:

Очаквам труден мач, защото Литекс е много добър отбор и ще играе освободено, смята капитанът на Астън Вила

Капитанът на Астън Вила Мартин Лаурсен заяви, че няма шанс той и съотборниците му да си създадат сами проблеми в мача с Литекс, въпреки че спечелиха първата среща в Ловеч с 3:1 и на практика си гарантираха участие в групата фаза на УЕФА.

Според местния вестник Бирмингам Мейл, мениджърът на Астън Вила Мартин ОНийл ще направи шест промени в стартовия състав в сравнение с мача с Куинс Парк от турнира за Карлинг къп.

"Мениджърът ще реши дали ще играя в мачовете в средата на седмицата или не. Аз съм готов винаги да се доказвам, стига Мартин ОНийл да не реши да ми даде почивка, смята Мартин Лаурсен. Литекс Ловеч нямат шансове, но аз мисля, че те оперделено ще играят тук без да се притесняват, защото са добър отбор. Смятам, че ние сме много близо до груповата фаза на турнира на УЕФА".

Датският бранител твърди, че Астън Вила има достатъчно добри футболисти, които могат да излязат и да се представят на ниво в четвъртък вечерта. "При всички случаи ние ще излезем със състав, който ще играе комбинативен и качествен футбол".

Мачът на стадион Вила Парк е от 22.00 часа българско време, а главен съдия е Тони Шапрон от Франция.(БТА)

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини