От х:

Днес в x:

Гръцки търговци ще купуват от „Неохим“

Гръцки търговци на торове са проявили сериозен интерес към различни комбинации от смесени торове по желание на клиента, каквато възможност предоставя „Неохим" АД. Фирмата се представи за първи път на регионалното агроизложение "Паневрия" от 11 до 14 септември в изложбения център на град Ферес в гръцката област Еврос.

Близо 500 земеделски производители и търговци на торове преминаха през щанда на димитровградския торов производител и неговия търговски представител "Евро Ферт".

Най-търсени от посетителите на изложението са били запазената марка амониев нитрат „Неоферт" и смесените торове „Мултинеоферт", съобщиха от торовото дружество след завръщането от Гърция.

Агроизложението "Паневрия" се провежда за 13-и път. В него традиционно участват фирми, научни институти, аграрни университети и общини от Гърция, България и Сърбия. В тазгодишното издание своя продукция представиха 50 фирми, сред които и представители на Германия, САЩ и Холандия. От българска страна със свои щандове участваха още общините Любимец и Нова Загора, както и Пловдивския аграрен университет.
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини