От х:

Днес в x:

Внимание! Високата талия и ретро стилът се завръщат

Нова мода навлезе с настъпването на лятото. Бутиците са пълни с женствени и романтични, бляскави или по-строги колекции. Ще наблегнем на полите.

1.Поли с висока талия

Високата талия се завръща. Освен това през този сезон коланът стана неразделна част едновременно от вечерните и всекидневните рокли, дори и полите са затегнати с колани на талията.

Имайте предвид, че тесните поли с висока талия са подходяши за по-стройна фигура, докато по-широките могат да скрият някои дефекти. Високата талия удължака краката визуално, а коланът придава женственост на твърде слабата фигура.

2.Рита Хейуърт

Представата ни за тази холивудска звезда от миналия век вдъхнови много дизайнери за новия сезон. Удължен силует, плавни линии, подчертаващи извивките на тялото, и изявена талия. Всичко това изгражда имиджа на филмова звезда - пресълтителна и едновременно стеснителна.

Освен това добавя и малко ретро чар в модерното облекло. Подходящи са и за фигури с някои несъвършенства - правят ви по-слаби в областта на корема и прикриват широкия ханш. Изберете женствени, елегантни обувки за този тоалет с ток или малка платформа както през 40-те.

3.Големите поли

Това е едно от най-прекрасните открития на човека. Дългата пола притежава много предимства - тя създава усещане за свобода, а в комбинация с ниски обувки - спокайствие и комфорт. Тя прикрива ханша и бедрата, както и излишните сантиметри на талията.

Но такъв модел не отива на дребни и ниски на ръст жени. През този сезон тези поли са в светли и леки материи и са комбинирани с равни сандали.

4.Обем

Плисираните и надиплените поли са актуални и през този сезон. Полите с форма на лале и на цилиндър не им отстъпват място. Комбинирайте обемната пола с прилепнал топ, обувки на висок ток или такива със заострени върхове. Обемът, създаден от тези модели може визуално да увеличи ханша, като прикрива твърде широките рамене.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини