От х:

Днес в x:

Ново денс шоу тръгва в родния ефир

Ново денс шоу стартира по bTV тази есен. Предаването Dancing Stars е по лиценз на световноизвестния формат на BBC Worldwide – Dancing With the Starts и в него ще участват популярни и успели българи, които ще танцуват заедно с професионалисти.

В шоуто ще се включат дванайсет известни личности от света на шоубизнеса, политиката, културния и обществения живот в България. Те ще се обучават на класически, състезателни и модерни танци от професионални танцьори. Изпълненията на участниците ще се оценяват както от жури, така и от зрителите чрез гласуване с sms. Победителят ще бъде отличен със специална титла.

Продуцент на шоуто е работилия дълго време с Нова телевизия - Нико Тупарев.

Зрителите на продукцията в западните страни са гледали на дансинга имена като Петер Шмайхел (вратар на „Манчестър Юнайтед"); Пени Стюърд (световноизвестен модел и съпруга на Род Стюърд); тенис легендата Моника Селеш, съпругата на Елвис Пресли – Присила Пресли, Мел Би и Ема Бъртън от „Спайс гърлс", кино легендите Тиа Карере и Джейн Сиймор („Доктор Куин - Лечителката"), дъщерята на Мохамед Али – Лейла Али, дъщерята на Лех Валенса – Мария Виктория Валенса и много други.
Източник: mp3.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини