От х:

Днес в x:

Най-успешен е бракът между хубава жена и грозен мъж

Рис Айфънс е чувал много насмешливи коментари относно външния си вид, особено когато го съпоставят с бляскавата красота на годеницата му Сиена Милър.

Има голяма вероятност обаче той да се смее последен, след като резултатите от изследване на американски психолози показаха, че най-успешен е бракът между хубава жена и грозен мъж, пише в. "Дейли мейл".

Данните от проучването на психолозите от университета на Тенеси, обхванало 82 двойки младоженци, показват, че мъжете с красиви половинки са щастливи да "се топлят" от славата за хубостта на партньорките си.

Изследователите смятат, че пример за идеален брак е този на Артър Милър и Мерилин Монро.

За сметка на това жените, които се омъжват за по-привлекателни партньори, трябва добре да си отварят очите.

Според изследователите от университета на Тенеси мъжете, които се възприемат като по-големи красавци от съпругите си, е по-вероятно по-често да са недоволни и да таят отрицателни чувства към брака си.

"Наблюдава се тенденция мъжете, които са по-привлекателни, да предлагат на партньорките си по-малко емоционална и практическа подкрепа", обяснява професор Джим Макнълти от изследователския екип.

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Бе
    Бела
    0 0
    09:29, 20 дек 2020
    Изчела съм през годините безброй статии на тази тема и смятам, че 90% нямат общо с реалността. Живеем в едно общество, в което масата е бедна и ограничена и хората се събират предимно, за да си продължат рода и да си помагат финансово. Преди 16 години ми досаждаше грозен и беден съученик, който първоначално отблъснах, но при следващите опити от негова страна се съгласих. Единствената причина да приема беше да имам сигурност в студентските години, а след като започна работа да го изоставя. Не стигах до оргазъм с него и непрекъснато бях раздразнителна. След като се разделихме опитах с ръка и открих рая. Той беше доста заблуден относно отношенията ни и даже мислеше, че го ревнувам, а аз се разстройвах, че нямам пари да съм независима и бъда с мъже, които желая. Имах фантазии с мъже, които са по-богати, но нямах пари да съм в обкръжението им, за да ги привлека. Когато човек е финансово независим може да изрази себе си чрез облекло, парфюм, любими места и всичко останало, което ще му помогне да намери желаната половинка, а когато финансовата система те държи в калта всичко е оцеляване.
Последни новини