От х:

Днес в x:

Безжични стерео слушалки за онлайн телефония от Logitech

Logitech представи своите първи безжични слушалки за интернет разговори Logitech ClearChat PC Wireless. Новите слушалки ползват 2.4 GHz безжична технология и имат висококачествен стерео звук. С тях можете да се движите спокойно по време на VoIP разговори.
Новите слушалки позволяват свободно движениe в радиус до 10 метра от компютъра. ClearChat PC Wireless имат USB рисийвър и без проблем се свързват с PC или Mac без специална инсталация. За да не прекъсват разговорите, безжичната 2.4 GHz технология има чист, некомпресиран стерео звук и усъвършенстван алгоритъм, който намалява смущенията – можете да сте сигурни, че разговорът ви няма да прекъсне дори и в натоварени wireless зони като летища, офиси и хотели.

Високото качество на звука на ClearChat PC Wireless е гарантирано от патентовани лазерни аудио драйвъри. За оптимална чистота на звука, безжичните слушалки имат шумоизолиращ микрофон с подвижен удължител, който може да се наглася на желаното разстояние от устата. Допълнително имат контрол за силата на звука и микрофона на дясната слушалка. Микрофонът може автоматично да заглъхва, когато се повдигне нагоре, а когато е спрян излъчва лека червена светлина.

За още по-голям комфорт, ClearChat PC Wireless имат подплатена лента за главата и меки възглавнички за ушите. Слушалките са напълно съвместими с най-популярните онлайн телефонни приложения - Skype, Windows Live, Yahoo!, Google Talk и AIM.

Освен за разговори по интернет, ClearChat PC Wireless са идеални и за музика, филми и игри. Слушалките се зареждат от рисийвъра чрез мини USB.

Безжичните слушалки Logitech ClearChat PC се очакват на пазара в САЩ през април и в Европа през май, като цената им ще бъде около €99.99 (около 195 лева).
Източник: digitalworld

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини