От х:

Днес в x:

Кали на нож с продуцентите си

Кали май е на път да се раздели с продуцентите си от "Ара мюзик". Певицата, която стана част от музикалното шоу на Слави "Пей с мен" по Нова телевизия, няма нито една номинация в тазгодишните награди на "Фен ТВ". Това разгневи феновете й. Според тях парчето "Нищо лично" се е превърнало в тотален хит и трябвало да влезе в категорияга "хит", а Кали да бъде сред номинираните за певица на годината.

Самата изпълнителка коментира ситуацията така:"Не знам защо не съм включена в тазгодишните номинации на "Фен ТВ". Песента "Нищо лично" наистина се превърна в тотален хит още с пускането си на пазара, а що се отнася до моя собствен принос в музикалното пространство, не смятам, че трябва да го оценявам аз.

Певицата казва, че музикалните й продуценти от "Ара Мюзик" залагат повече на новите изпълнителки в компанията, като вече утвърдените и доказали се таланти остават на по-заден план. Кали дори не е била поканена на новогодишното парти на "Ара", което само по себе си е скандално, тъй като тя е една от най-продаваните им изпълнителки.

Тя разкри още, че продуцентите й я подтикнали да прави по-комерсиална музика и пожелали да създадат албума й за 2007-а, като условието било тя да не работи със собствения си екип, както досега. Резултатът обаче не бил издаден албум, а две песни - "Нищо лично" и "С него съм", както и четири кавъра.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини