От х:

Днес в x:

Деси Слава вече харчи 500-ти хиляди

Деси Слава разбуни духовете в шоуто "Пей с мен", след като се разчу, че се изживява като победителка. От седмица насам певицата се хвалела, че е сигурната победителка в предаването и ще грабне половин милион лева.

"Няма да взема точно 500 хиляди, защото ще дам и на Мелинда. Но този път със сигурност ще спечеля. Във "ВИП брадър" ми бяха обещали, но промениха условията. Сега е мой ред да победя", хвали се Деси пред приятелки. Фолк дивата вече е решила и как ще похарчи парите от голямата награда. Певицата е планирала екскурзия до Дубай след края на предаването. Тя ще пътува до там заедно със сестра си. Целта на воаяжа е Деси да се зареди с нови дрешки и платове за сценични тоалети, защото напоследък гардеробът й бил оредял. "Трябваше да ходя до Дубай през февруари, но нямах достатъчно пари и го отложих. Сега ще си напазарувам хубави за летните концерти", разсъждавала Деси. Слухът, че се смята за победителка, вбесил останалите участници и вече никой не говорел на блондинката.

Фолк дивата си спечели врагове още преди седмица, когато съобщи на всеослушание, че тя има най-много фенове и ако реши да направи самостоятелен концерт, ще събере повече публика, отколкото всички останали взети заедно. Според запознати именно това напрежение е станало причина Софи Маринова да гласува ожесточено против Деси Слава. Ромската перла се изложи пред цяла България, след като в шоуто показаха как праща есемеси с двойки за конкурентката си и шестици за себе си.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини