От х:

Днес в x:

Каролина бременна от Слави

Слави Трифонов се разхожда с луксозна лимузина из столичните улици. Гологлавият шоумен си е взел ВИП версията на "Мерцедес" - "Майбах" и вече от две седмици е горд притежател на скъпия автомобил. Трифонов е броил 290 000 евро за „Маибах"-а. Той е взел лимузината втора ръка, колата доскоро е била собственост на заможен нашенец. Слави все още не е платил изцяло решената в графитено-зелено лимузина, той предпочел лизингово разплащане.

Така Трифонов се присъедини към отбора на новобогаташите и олигарсите, които от известно време си го мерят с лъскави и скъпи автомобили. Познати на залязващия шоумен коментират, че Дългия се е изръсил за лимузината, за да впечатли новата си изгора - македонската певица Каролина. Преди дни красавицата била забелязана да се вози в „Майбах"-а на Слави. Трифонов вече не крие връзката си с Каролина и е представил македонката на част от приятелите си.

Според слуховете, които вървят в телевизионните среди, македонката Каролина е бременна. Причина за мълвата станаха закръглените форми на певицата. За последния месец Каролина е напълняла с пет-шест килограма и има издайническо коремче.което най-вероятно се дължи на нейната бременност.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини