От х:

Днес в x:

Преслава за любовта и още нещо

Последният месец в годината е време за равносметметки. Сякаш всичко те провокира да претеглиш какво си направил и какво не през годината.

Повечето хора сме устроени така, че все ни изглежда недостатъчно това, което сме постигнали и си обещаваме, че следващата друга година ще си поставим по-високи цели, ще следваме още по-отдадено мечтите си и накрая ще бъдем по-щастливи и доволни от себе си.

Е, що се отнася до декемврийския брой на АННА клуб, той е преизпълнил плана в това да зарадва хората с много, ама наистина много красота.

Корицата, впечатляващата фотосесия и любопитното интервю е отделена на най-актуалната фолк дива в момента - Преслава. От звездата на Пайнер Мюзик ще разберете свободно ли е сърцето й и дали се чувства късметлийка в живота. Самата тя ще ти даде отговор дали "Не е ангел" или е "От добрите момичета".

Този брой отбелязва и 10-годишния творчески юбилей на уникалната певица Кали и чаровната Вики от група "Мастило". Двете атрактивни дами разказват за всичко, което са постигнали и не са успели да постигнат за последната декада.

Намерено е място и за шестте чаровници от двете нови дамски формации "Cacao" и "Сахара".

С толкова много атрактивни представителки на нежния пол не може да се мине и без поне един достоен мъж. Затова гост в броя е един от най-обичаните актьори - Кръстю Лафазанов. Популярното лице на тв шоуто "Комиците" разказва на какво се смее и дали е способен да проявява самоирония.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини